More

  Latest Posts

  Start in Trofeul Sinaia 2021 (Rezumat Video)

  Vizualizări: 9171

  Trofeul Sinaia 2021

  Astăzi au avut loc recunoașterile si antrenamentele cronometrate pentru etapa a5-a din Campionatul Național de Viteză in Coastă, Trofeul Sinaia. Un număr de 62 de concurenți s-au aliniat la start pentru cea de a12-a ediție a Trofeului Sinaia. Clasamentul campionatului la categoria II este foarte strâns, primii 5 clasați având toți speranțe la titlu: Octavian Ciovică (67 de puncte), Costel Cășuneanu (55), Silviu Dumitrescu (43), Alex Mirea (43) și Emil Ghinea (38). La categoria I, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), Calin Manitiu (Subaru Impreza), Dudu Senchea (Mitsubishi Lancer Evo 8) si Ciprian Ciubotaru (Mitsubishi Lancer Evo 7), aflati in aceasta ordine in clasament, sunt prezenti la Sinaia.

  Sinaia

  Alex Mirea cu Radicalul SR1 pregătit special pentru aceasta etapa, a fost liderul clasamentului general in antrenamentele de astăzi obținând timpul 1:51.993, urmat de Octavian Ciovică (1:54.553) și Silviu Dumitrescu (1:55.867). Clasamentul complet il puteți vedea aici.

  Din păcate astăzi Gabriel Stoian a avut parte de un accident mai serios, răsturnând masina sa (BMW E30) si oprindu-se într-un gard, lângă o casa. Masina are avarii însemnate, însa vestea buna este ca pilotul este nevătămat.

  trofeul sinaia 2021Bătălia pentru Trofeul Sinaia 2021 va fi Maine in cele 2 manșe de concurs, care vor fi difuzate live video pe pagina oficiala de Facebook FRAS. Programul complet de Maine il găsiți aici. 

  trofeul sinaia 2021

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: FRAS
  Photocredit: Balazs Attila / Marius-Ile Boboaca
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  FRAS

  Latest Posts

  Don't Miss