More

  Latest Posts

  Start in Trofeul Sinaia 2021 (Rezumat Video)

  Trofeul Sinaia 2021

  Astăzi au avut loc recunoașterile si antrenamentele cronometrate pentru etapa a5-a din Campionatul Național de Viteză in Coastă, Trofeul Sinaia. Un număr de 62 de concurenți s-au aliniat la start pentru cea de a12-a ediție a Trofeului Sinaia. Clasamentul campionatului la categoria II este foarte strâns, primii 5 clasați având toți speranțe la titlu: Octavian Ciovică (67 de puncte), Costel Cășuneanu (55), Silviu Dumitrescu (43), Alex Mirea (43) și Emil Ghinea (38). La categoria I, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), Calin Manitiu (Subaru Impreza), Dudu Senchea (Mitsubishi Lancer Evo 8) si Ciprian Ciubotaru (Mitsubishi Lancer Evo 7), aflati in aceasta ordine in clasament, sunt prezenti la Sinaia.

  Sinaia

  Alex Mirea cu Radicalul SR1 pregătit special pentru aceasta etapa, a fost liderul clasamentului general in antrenamentele de astăzi obținând timpul 1:51.993, urmat de Octavian Ciovică (1:54.553) și Silviu Dumitrescu (1:55.867). Clasamentul complet il puteți vedea aici.

  Din păcate astăzi Gabriel Stoian a avut parte de un accident mai serios, răsturnând masina sa (BMW E30) si oprindu-se într-un gard, lângă o casa. Masina are avarii însemnate, însa vestea buna este ca pilotul este nevătămat.

  trofeul sinaia 2021Bătălia pentru Trofeul Sinaia 2021 va fi Maine in cele 2 manșe de concurs, care vor fi difuzate live video pe pagina oficiala de Facebook FRAS. Programul complet de Maine il găsiți aici. 

  trofeul sinaia 2021

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: FRAS

  Photocredit: Balazs Attila / Marius-Ile Boboaca


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss