Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.

GP24.RO este un serviciu/produs web, aflat în proprietatea și întreținut de GP24 Media, PR & Marketing S.R.L., persoană juridică de naționalitate Română, având sediul social în Timisoara, Timis, CP 300064, Bulevardul Take Ionescu Nr. 33, Camera 1, Ap. 2, Romania, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J35/1720/2022., (în continuare “GP24.RO” sau “noi“).

Website-ul https://gp24.ro și serviciile sale oferite prin intermediul acestuia sunt reprezintate din punct de vedere legal de către de GP24 Media, PR & Marketing S.R.L., persoană juridică de naționalitate Română, având sediul social în Timisoara, Timis, CP 300064, Bulevardul Take Ionescu Nr. 33, Camera 1, Ap. 2, Romania, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J35/1720/2022.

Termeni, Condiții

TERMENI GENERALI:
a) Accesarea acestui website ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă daţi acordul tacit şi accesaţi la totalitatea termenilor şi condiţiilor.

b) GP24.RO poate schimba în orice moment conţinutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

c) GP24.RO poate limita accesul la site ori la anumite părţi din acesta. Totodată, GP24.RO poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare şi angajarea vreunei răspunderi.

d) Accesul la conţinutul online al site-ului https://gp24.ro este liber pentru toți utilizatorii

e) GP24.RO îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului https://gp24.ro/ în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

LIMITAREA RĂSPUNDERII:
a) Website-ul https://gp24.ro furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse.

b) Datorită numărului mare de surse de obţinere a informaţiilor pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactităţi în informaţiile şi în serviciile oferite de GP24.RO.

c) GP24.RO nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.

d) GP24.RO nu răspunde pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. GP24.RO îşi declină orice responsabilitate privind garantarea acurateţii conţinutului site-ului sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.

e) Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de GP24.RO în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe site.

f) GP24.RO nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.

g) Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.

Termeni, Condiții

PROTECŢIA DATELOR:
a) GP24.RO prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către GP24.RO, precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.

b) Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de ştiri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.

c) GP24.RO ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.

d) Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. În cazul în care un utilizator dorește să afle ce date de contact avem despre el sau dorește să le modifice ne poate trimite un email la adresa [email protected].

e) GP24.RO nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către GP24.RO prin intermediul unui email trimis la adresa [email protected].

f) Site-ul https://gp24.ro foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

g) GP24.RO stochează şi utilizează adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informaţii, urmărirea mişcărilor utilizatorilor şi în scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale ale utilizatorilor.

Termenii şi condiţiile de utilizare a secţiunii de comentarii pe site-ul www.gp24.ro.

a) Utilizarea sau accesarea secţiunii de comentarii de pe site-ul https://gp24.ro/ reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile GP24.RO, inclusiv dreptul de a utiliza şi distribui conţinut / comentarii pe site-ul nostru web și servicii GP24.RO.

b) GP24.RO nu este responsabilă pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.

c) GP24.RO îşi rezervă dreptul să şteargă oricare dintre comentariile înscrise pe această pagină, fără vreo notificare prealabilă. Vor fi şterse comentariile pentru:

d) Conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor sau care ar putea încălca drepturile altor persoane (drepturile garantate de Constituţia României).

e) Conţinut defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale.

f) Conţinut prin care se exprimă ura faţă de alţii, prin care se instigă la discriminare de orice fel (referiri la religie, rasă/etnie, sex, naţionalitate sau convingeri politice).

g) Upload-ul, atașarea sau distribuirea unor fișiere care conţin viruşi, a unor fișiere corupte sau alte tipuri similare de software.

h) Oferte sau solicitări comerciale, mesaje de e-mail nesolicitate (spam), publicitate fără acordul administratorilor paginii de Facebook GP24.RO sau cereri pentru donații.

Această politică poate fi modificată în orice moment.

Conținutul acestui site este proprietatea GP24.RO. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conținutului fără menționarea sursei. Informațiile publicate pe site-ul GP24.ro pot fi preluate -menționarea sursei-, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 250 de caractere.