Latest Posts

Avancronica: Patricia se îndreaptă către Motorpark

Vizualizări: 17926

Avancronica: Patricia se îndreaptă către MotorparkLa finalul acestei săptămâni, adică pe 13-14 aprilie, se va desfășura a doua rundă a Campionatului Național de Anduranță RES.

Gazda etapei secunde va fi în continuare circuitul Motorpark România, însă cu o modificare. Varianta care urmează a fi folosită pentru această etapă este cea scurtă a circuitului, de doar 3.3km în loc de normalul 4.2km. După prima etapă mă situez pe locul 3 în clasamentul general al clasei A1 și pe locul 1 la clasa Femina. Scopul acestei curse este de a obține puncte valoroase pentru a micșora diferența de puncte de la A1 și de a mă menține la clasa Femina pe poziția fruntașă.

Avancronica, Patricia

Programul weekend-ului este următorul:

Sâmbătă:

  • 14:05-14:35 Free practice 1 (Antrenament liber 1)
  • 15:15-15:45 Free practice 2 (Antrenament liber 2)
  • 16:25-17:00 Calificări
  • 17:55-18:20 Cursa Sprint 10 LAPS (10 ture)

Cursa Sprint poate fi vizionată atât pe Prima Sport, cât și pe canalul RES, la următorul link: 

YouTube video

Duminică:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • 09:40-10:10 Free practice (Antrenament liber)
  • 11:05-12:10 Race 1 (Cursa 1)
  • 15:40-16:45 Race 2 (Cursa 2)

Ambele curse vor fi transmise live pe Prima Sport, dar și pe canalul de Youtube Romanian Endurance Series. La următoarele link-uri puteți viziona ambele curse:

Cursa 1:

YouTube video

Cursa 2: 

YouTube video

Mulțumesc partenerilor, care au făcut posibilă participarea mea în această competiție. În acest sezon competițional sunt susținută de către:  Fabi Total GrupPilot Pen RomaniaFirma BollhoffFamilia ToneliTerra Plast TradeOmniasig Vienna Insurance GroupRepsol RomaniaAvi Compact, EDB Racing by Fane Motorsport, Algernon, ALP Service (Vopsitorie și Tinichigerie), Consterra Optim.

Avancronica, Patricia

Mulțumesc echipei GP24 Media, prin intermediul căreia pot împărtăși tuturor parcursul meu în acest sport.

Ne vedem în curând la circuit! Fiți cu ochii pe numărul 46!

Avancronica, Patricia

Din pasiune pentru Motorsport, Patricia Sîrbu Mărculeț

Avancronica, Patricia

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Catalin Nastase
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss