Despre Noi

GP24.RO este o agenție de presă Motorsport independentă care operează în România. Din 2020, deține poziția de lider pe piața românească în furnizarea de fluxuri de știri şi informații legate de Motorsport.

Din iunie 2018, prin lansarea site-ului https://gp24.ro, agenția şi-a extins publicul tintă, adresându-se şi pasionaților de motorsport, nu doar sectorului business și/sau celor implicați în mod direct în lumea Motorsportului.

Echipa editorială GP24.RO reflectă echidistant actualitatea internă şi internaționala, livrând zilnic peste 10 de știri din domeniul Motorsport, fluxuri de fotografie de presă, înregistrări video precum şi declarații şi interviuri în exclusivitate.

Toate aceste informații sunt accesate online, on-screen şi pe telefonul mobil de către consumatorii de informație.

Acumulând experienta şi având o echipă de jurnaliști profesioniști, care își pot exprima puncte de vedere pertinente, GP24.RO publică, pe lângă știri, şi alte tipuri de materiale jurnalistice, precum: comentariu (materialul în care autorul își exprimă punctul de vedere asupra unui eveniment sau subiect), focus (reportaje, documentare şi materiale de tip feature), interviuri, cronologie, biografie. Aceste materiale sunt marcate corespunzător, cu o etichetă postată înaintea titlului.

În plus, GP24.RO este un agregator de informație din presa scrisă şi audio-vizuală din lumea întreagă, fiind primul furnizor de știri din Motorsport și pentru telefonul mobil prin intermediul aplicației GP24.RO.

În afară de informația prezentată sub formă de știri, GP24.RO oferă acces la o arhivă de câteva mii de materiale jurnalistice şi peste 10.000 de fotografii de evenimente, din 2018 până în prezent, actualizată zilnic (iOS & Android).

Poziția de lider pe piața românească de informație este consolidată zi de zi nu numai prin puterea de acoperire a evenimentelor actualității, ci şi prin calitatea informației pe care jurnaliștii profesioniști din echipa noastră o oferă clienților şi cititorilor noștri.

De-a lungul timpului, GP24.RO a căpătat statutul de pionier pe piața media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism, lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informația specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor cotidiene din lumea Motorsportului.