Aplicația GP24

Aplicația GP24, unde să o găsiți și cum să o utilizați

Începând de astăzi versiunile complet actualizate și depanate pentru iOS (iPhone) și Android sunt disponibile în App Store-urile respective.

Iată link-urile pentru descărcare:

  • Google Playstore sau căutați GP24 din aplicația Playstore de pe dispozitiv.
  • Apple Appstore sau căutați GP24 din aplicația Appstore de pe dispozitiv.

Dacă aveți deja aplicația GP24, este recomandat să dezinstalați mai întâi și apoi să instalați ultima versiune (1.0.8)

Deci, cum funcționează aplicația?

În mod implicit, aplicația se deschide în secțiunea de știri (știri, vezi imaginea de mai jos)

În această secțiune din meniul de sus pot fi selectate și știri (Feature) sau articole care conțin clipuri video (Video) (vedeți imagini de mai jos)

Acum, să aruncăm o privire la meniul de jos. Aici avem 5 alegeri. Primul (Acasă) ne va conduce înapoi la ultima secțiune aleasă din meniul de sus (a se vedea imaginea de mai jos)

A doua opțiune (Categorii) ne va conduce la o secțiune unde puteți alege subiectul pe care doriți să îl citiți. Fiecare subiect poate conține sub-teme care ar putea conține sub-sub-subiecte. (vezi imaginile de mai jos)

A treia alegere din bara de meniu de jos vă aduce la o bara de căutare unde puteți introduce orice doriți să căutați în aplicația GP24. Faceți clic pe Enter pentru a executa. (vezi imaginea de mai jos)

A patra opțiune deschide marcajele pe care le-ați salvat pentru a le vedea mai târziu. (a se vedea imaginea de mai jos)

Salvarea unui marcaj este simplă, puteți face clic pe semnul marcajului din colțul din dreapta sus al fiecărui element de știri pentru a marca acest lucru, după care acesta va deveni roșu. (a se vedea imaginea de mai jos) Pentru a vă menține marcajele ordonate, avem 2 secțiuni diferite de marcaje, una pentru articole de știri și una pentru articole video.

A cincea și ultima alegere este meniul de setări cu următoarele opțiuni:

  • Comutator de notificări (on-off)
  • Evaluați aplicația (vă aduce la magazinul respectiv pentru a lăsa o evaluare a aplicației GP24)
  • Împărtășiți aplicația (deschide un meniu cu opțiuni de unde să partajați aplicația, cum ar fi Messenger, Facebook, WhatsApp etc., în funcție de ceea ce este instalat pe dispozitivul dvs.)
  • Dimensiunea textului (vă permite să alegeți dimensiunile alternative ale textului)

A doua parte a meniului de setări conține informații despre GP24 cum ar fi:

  • Despre noi (informații despre GP24)
  • Termeni și condiții (informații despre termenii și condițiile pentru a utiliza aplicația GP24 și / sau site-ul GDPR)
  • Politica de confidențialitate (informații despre ceea ce facem cu datele pe care le colectăm de la dvs., GDPR. În prezent, GP24 nu colectează date de la utilizatorii săi.Nu este necesar să vă conectați la aplicație sau la site-ul Web)
  • Versiunea aplicației (ne străduim să actualizăm în mod constant Cererea noastră pentru a le oferi cititorilor cel mai bun mod posibil)

(a se vedea imaginea de mai jos)

Deschiderea meniului de setări făcând clic pe butonul acestuia din meniul de jos îl deschide glisând secțiunea spre stânga, apăsați din nou butonul pentru a închide meniul de setări.

Nou în aplicația GP24 este setarea limbii.
În meniul de setări puteți schimba limba dintre limba română și limba engleză (a se vedea imaginea de mai jos). Poate exista o variație între articolele disponibile între limbi.

Sperăm că acest scurt tutorial despre utilizarea aplicației GP24 a fost util pentru dvs. Vă dorim plăcerea utilizării aplicației și așteptăm cu nerăbdare evaluările aplicației noastre.
Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: [email protected]