More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

  “Astazi vi-l prezint pe Ionescu Horia , pilot de drift Licențiat in Campionatul  Național de Drift al României, pasionat de tot ceea ce înseamna MOTORSPORT,  si TUNING. Fac parte din echipa BEST-TUNING RACING TEAM. Sunt unul din putinii piloți Bistrițeni care nu are probleme legate de lipsa sponsorilor , având sponsori iar minimul necesar este  asigurat de către ei și în același timp o echipă tehnica profesionistă. Momentan conduc un BMW e36 TURBO DRIFT SPEC si un e92 TWIN TURBO.Mă mândresc cu rezultatele mele dea lungul carierei în MOTORSPORT să o numesc așa, din care  peste 10 etape de DRAG race pe podium și un loc 2 la CAMPIONATUL EUROPEAN DE DRIFT (EEDC) clasa STREET. Țin să vă mulțumesc vouă GP24 pentru acest interviu și totodată sunt fericit pentru acestă promovare, de asemenea mulțumesc LIU ORZA că îmi ești mereu alături, mă sfătuiești și mă încurajezi către podium”

  De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport și Anduranță?
  Cred ca este o trăsătura de familie , tatăl meu fiind fost pilot la rândul său.

  18738823 1903294233292703 3589851477382843729 o

  La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
  La vârsta de 18 ani o dată cu obținerea permisului de conducere , am început cu participarea la etapele de DRAG RACE ulterior axându-mă pe DRIFT și ANDURANȚĂ. Asta nu înseamnă ca nu mai particip si la DRAG.

  De ce ați ales Motorsportul și Anduranța?
  Nu pot spune ca m-am axat strict pe anduranța , practic o fac din placere, si pentru ca nu am limite in ceea ce înseamna MOTORSPORT
  DAR8045 1
  Care sunt obiectivele in acest campionat?
  Daca este sa vorbim despre obiective , țiind sa cred ca orice pilot nu doar eu, tinde să ajungă cel mai bun.

  Ne puteți descrie noțiunea de anduranță?
  Din punctul meu de vedere, anduranța o pot descrie ca o provocare in atingerea unor limite ușor extreme , aici fac referire la limite fizice si psihice .
  31494161 10209425461391720 5962310983702544384 o
  În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
  Evident ca in orice domeniu de activitate sunt si neplăceri! Personal nu pot zice ca am avut parte de neplăceri, si asta pentru că am o echipă tehnică bine organizată și profesionistă ceea ce este cel mai important lucru zic eu în acest sport.

  Puteți defini pasiunea despre anduranță?
  O definesc scurt : provocare și spirit competițional.

  Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
  În motorsport este greu atâta timp cât nu ai cunoștințe mecanice și zic asta pentru că așa mi-a fost si mie. Aici putem vorbi de două categorii de motorsport și anume: motorsport ca performanță și motorsport ca hobby. Eu recomand să se înceapă ca hobby nefiind necesar un buget foarte mare iar mai apoi o dată cu experiența acumulată să se gândească la performanță. Asta nu înseamnă că nu se poate începe direct cu performanța , atâta timp cât bugetul nu impune restricții totul este posibil dacă este și pasiune respectiv plăcere.

  Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
  Sincer nu am emoții, consider că totul pleacă de la psihic , iar un psihic echilibrat este lipsit de emoții. Sunt de părere că emoțiile trebuie să fie pe podium nu la linia de start, probabil de aceea am avut reușite aproape de fiecare data.
  Media Partner OLD 2


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss