GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

Vizualizări: 59288

“Astazi vi-l prezint pe Ionescu Horia , pilot de drift Licențiat in Campionatul  Național de Drift al României, pasionat de tot ceea ce înseamna MOTORSPORT,  si TUNING. Fac parte din echipa BEST-TUNING RACING TEAM. Sunt unul din putinii piloți Bistrițeni care nu are probleme legate de lipsa sponsorilor , având sponsori iar minimul necesar este  asigurat de către ei și în același timp o echipă tehnica profesionistă. Momentan conduc un BMW e36 TURBO DRIFT SPEC si un e92 TWIN TURBO.Mă mândresc cu rezultatele mele dea lungul carierei în MOTORSPORT să o numesc așa, din care  peste 10 etape de DRAG race pe podium și un loc 2 la CAMPIONATUL EUROPEAN DE DRIFT (EEDC) clasa STREET. Țin să vă mulțumesc vouă GP24 pentru acest interviu și totodată sunt fericit pentru acestă promovare, de asemenea mulțumesc LIU ORZA că îmi ești mereu alături, mă sfătuiești și mă încurajezi către podium”

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport și Anduranță?
Cred ca este o trăsătura de familie , tatăl meu fiind fost pilot la rândul său.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
La vârsta de 18 ani o dată cu obținerea permisului de conducere , am început cu participarea la etapele de DRAG RACE ulterior axându-mă pe DRIFT și ANDURANȚĂ. Asta nu înseamnă ca nu mai particip si la DRAG.

De ce ați ales Motorsportul și Anduranța?
Nu pot spune ca m-am axat strict pe anduranța , practic o fac din placere, si pentru ca nu am limite in ceea ce înseamna MOTORSPORT

Care sunt obiectivele in acest campionat?
Daca este sa vorbim despre obiective , țiind sa cred ca orice pilot nu doar eu, tinde să ajungă cel mai bun.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ne puteți descrie noțiunea de anduranță?
Din punctul meu de vedere, anduranța o pot descrie ca o provocare in atingerea unor limite ușor extreme , aici fac referire la limite fizice si psihice .

În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
Evident ca in orice domeniu de activitate sunt si neplăceri! Personal nu pot zice ca am avut parte de neplăceri, si asta pentru că am o echipă tehnică bine organizată și profesionistă ceea ce este cel mai important lucru zic eu în acest sport.

Puteți defini pasiunea despre anduranță?
O definesc scurt : provocare și spirit competițional.

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
În motorsport este greu atâta timp cât nu ai cunoștințe mecanice și zic asta pentru că așa mi-a fost si mie. Aici putem vorbi de două categorii de motorsport și anume: motorsport ca performanță și motorsport ca hobby. Eu recomand să se înceapă ca hobby nefiind necesar un buget foarte mare iar mai apoi o dată cu experiența acumulată să se gândească la performanță. Asta nu înseamnă că nu se poate începe direct cu performanța , atâta timp cât bugetul nu impune restricții totul este posibil dacă este și pasiune respectiv plăcere.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Sincer nu am emoții, consider că totul pleacă de la psihic , iar un psihic echilibrat este lipsit de emoții. Sunt de părere că emoțiile trebuie să fie pe podium nu la linia de start, probabil de aceea am avut reușite aproape de fiecare data.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES