Latest Posts

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

Vizualizări: 64243

“Astazi vi-l prezint pe Ionescu Horia , pilot de drift Licențiat in Campionatul  Național de Drift al României, pasionat de tot ceea ce înseamna MOTORSPORT,  si TUNING. Fac parte din echipa BEST-TUNING RACING TEAM. Sunt unul din putinii piloți Bistrițeni care nu are probleme legate de lipsa sponsorilor , având sponsori iar minimul necesar este  asigurat de către ei și în același timp o echipă tehnica profesionistă. Momentan conduc un BMW e36 TURBO DRIFT SPEC si un e92 TWIN TURBO.Mă mândresc cu rezultatele mele dea lungul carierei în MOTORSPORT să o numesc așa, din care  peste 10 etape de DRAG race pe podium și un loc 2 la CAMPIONATUL EUROPEAN DE DRIFT (EEDC) clasa STREET. Țin să vă mulțumesc vouă GP24 pentru acest interviu și totodată sunt fericit pentru acestă promovare, de asemenea mulțumesc LIU ORZA că îmi ești mereu alături, mă sfătuiești și mă încurajezi către podium”

De unde s-a născut pasiunea pentru Motorsport și Anduranță?
Cred ca este o trăsătura de familie , tatăl meu fiind fost pilot la rândul său.

GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

La ce vârstă ați început, dar și etapele din cariera voastră?
La vârsta de 18 ani o dată cu obținerea permisului de conducere , am început cu participarea la etapele de DRAG RACE ulterior axându-mă pe DRIFT și ANDURANȚĂ. Asta nu înseamnă ca nu mai particip si la DRAG.

De ce ați ales Motorsportul și Anduranța?
Nu pot spune ca m-am axat strict pe anduranța , practic o fac din placere, si pentru ca nu am limite in ceea ce înseamna MOTORSPORT
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116
Care sunt obiectivele in acest campionat?
Daca este sa vorbim despre obiective , țiind sa cred ca orice pilot nu doar eu, tinde să ajungă cel mai bun.

Ne puteți descrie noțiunea de anduranță?
Din punctul meu de vedere, anduranța o pot descrie ca o provocare in atingerea unor limite ușor extreme , aici fac referire la limite fizice si psihice .
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116
În Motorsport există și evenimente mai puțin plăcute, cum ați trecut peste ele?
Evident ca in orice domeniu de activitate sunt si neplăceri! Personal nu pot zice ca am avut parte de neplăceri, si asta pentru că am o echipă tehnică bine organizată și profesionistă ceea ce este cel mai important lucru zic eu în acest sport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Puteți defini pasiunea despre anduranță?
O definesc scurt : provocare și spirit competițional.

Cum îi îndrumați pe cei care vor să înceapă în Motorsport ?
În motorsport este greu atâta timp cât nu ai cunoștințe mecanice și zic asta pentru că așa mi-a fost si mie. Aici putem vorbi de două categorii de motorsport și anume: motorsport ca performanță și motorsport ca hobby. Eu recomand să se înceapă ca hobby nefiind necesar un buget foarte mare iar mai apoi o dată cu experiența acumulată să se gândească la performanță. Asta nu înseamnă că nu se poate începe direct cu performanța , atâta timp cât bugetul nu impune restricții totul este posibil dacă este și pasiune respectiv plăcere.

Cum faceți față emoțiilor la linia de start?
Sincer nu am emoții, consider că totul pleacă de la psihic , iar un psihic echilibrat este lipsit de emoții. Sunt de părere că emoțiile trebuie să fie pe podium nu la linia de start, probabil de aceea am avut reușite aproape de fiecare data.
GP24 Inside: Întrebări și răspunsuri cu Horia Ionescu, din Seria OLD Motorsport și PRO ACR 116

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss