More

  Latest Posts

  Maximilian Gunther, cel mai rapid în FP2 la Roma

  Maximilian Gunther a semnat referința în cel de-al doilea antrenament liber din cadrul etapei a treia din Formula E. Pe străzile Romei, pilotul german a fost cel mai rapid în FP2.

  Gunther a oprit cronometrul într-un excelent 1:39.517, pilotul echipei BMW iAndretti Motorsport fiind cu aproape două zecimi față de următorul clasat, Nyck de Vries. Olandezul a fost urmat de Stoffel Vandoorne, coechipierul său de la Mercedes EQ Formula E.

  Topul primilor cinci clasați în FP2 a fost completat de Oliver Rowland și Nico Muller, în timp ce, printre primii zece clasați în cel de-al doilea antrenament din Roma i-am mai regăsit, în ordine, pe Nick Cassidy, Mitch Evans, Pascal Wehrlein, Sam Bird și Antonio Felix da Costa.

  După ce s-a clasat ultimul în FP1, Sebastien Buemi a încheiat cel de-al doilea antrenament liber pe un rezonabil loc 11. Lucas di Grassi nu a mai etalat ritmul etalat în primul antrenament liber și a încheiat abia pe locul 12. Sergio Sette Camara, Rene Rast și Alex Lynn au fost ceilalți piloți din top 15.

  Alexander Simms, Norman Nato, Edoardo Mortara, Andre Lotterer și Robin Frijns au fost ultimii clasați într-o sesiune oprită prematur după ce au apărut probleme la bordurile de pe marginea traseului stradal din capitala Italiei.

  Acțiunea din Roma va continua în această după-amiază cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pe grila de start a cursei care este programată tot astăzi.

  Mai multe știri din Formula E, AICI!

  Sursa: GP24

  Photocredit: FIA Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss