GP24 Media

LATEST POSTS

Lucas di Grassi stabilește prima referință la Roma

lucas di grassi
Vizualizări: 37744

Lucas di Grassi a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenament al celei de-a treia etape din Formula E.

ePrix-ul din Roma a debutat cu o sesiune foarte intensă de antrenamente libere. În cele din urmă, Lucas di Grassi a semnat referința din FP1. Brazilianul a oprit cronometrul în 1:38.785, fiind cu aproape mai zecime mai rapid decât următorul clasat, Stoffel Vandoorne.

Belgianul a fost singurul care s-a putut apropia de turul stratosferic lansat de rivalul de la Team Abt. Podiumul primei sesiuni a fost completat de Robin Frijns. Olandezul a sosit la aproape trei zecimi în urma referinței semnate de Lucas de Grassi. Sergio Sette Camara și Norman Nato au completat top cinciul din FP1.

Nick Cassidy, Sam Bird, Oliver Rowland, Jake Dennis și Mitch Evans au fost ceilalți piloți care au reușit să se claseze printre primii zece, în timp ce, Jean Eric Vergne, clasat al 11-lea, a fost ultimul care a fost în aceeași secundă cu timpul reper stabilit de Lucas di Grassi.

Nico Muller, Alex Lynn, Maximilian Gunther și Antonio Felix da Costa au fost ceilalți piloți din top 15, în timp ce, Nyck de Vries a fost marea dezamăgire. Pilotul olandez, component al echipei Mercedes EQ Formula E, s-a clasat abia pe locul 16, departe de pretențiile sale și totodată, departe de Di Grassi și chiar și de coechipierul său, Vandoorne.

În spatele lui de Vries, Oliver Turvey, Andre Lotterer, Rene Rast și Alexander Sims au completat topul primilor douăzeci din FP1. Revenit după incidentul foarte violent din Arabia Saudită, Edoardo Mortara a încheiat primul antrenament liber pe 21. Ultimii clasați din FP1 au fost Pascal Wehrlein, Tom Blomqvist și Sebastien Buemi.

Acțiunea de la Roma va continua în această dimineață cu cel de-al doilea antrenament liber, programat să înceapă la ora 11:15.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri din Formula E, AICI!

 

Sursa: FIA Formula E
Photocredit: FIA Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES