More

  Latest Posts

  Lucas di Grassi stabilește prima referință la Roma

  Lucas di Grassi a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenament al celei de-a treia etape din Formula E.

  ePrix-ul din Roma a debutat cu o sesiune foarte intensă de antrenamente libere. În cele din urmă, Lucas di Grassi a semnat referința din FP1. Brazilianul a oprit cronometrul în 1:38.785, fiind cu aproape mai zecime mai rapid decât următorul clasat, Stoffel Vandoorne.

  Belgianul a fost singurul care s-a putut apropia de turul stratosferic lansat de rivalul de la Team Abt. Podiumul primei sesiuni a fost completat de Robin Frijns. Olandezul a sosit la aproape trei zecimi în urma referinței semnate de Lucas de Grassi. Sergio Sette Camara și Norman Nato au completat top cinciul din FP1.

  Nick Cassidy, Sam Bird, Oliver Rowland, Jake Dennis și Mitch Evans au fost ceilalți piloți care au reușit să se claseze printre primii zece, în timp ce, Jean Eric Vergne, clasat al 11-lea, a fost ultimul care a fost în aceeași secundă cu timpul reper stabilit de Lucas di Grassi.

  Nico Muller, Alex Lynn, Maximilian Gunther și Antonio Felix da Costa au fost ceilalți piloți din top 15, în timp ce, Nyck de Vries a fost marea dezamăgire. Pilotul olandez, component al echipei Mercedes EQ Formula E, s-a clasat abia pe locul 16, departe de pretențiile sale și totodată, departe de Di Grassi și chiar și de coechipierul său, Vandoorne.

  În spatele lui de Vries, Oliver Turvey, Andre Lotterer, Rene Rast și Alexander Sims au completat topul primilor douăzeci din FP1. Revenit după incidentul foarte violent din Arabia Saudită, Edoardo Mortara a încheiat primul antrenament liber pe 21. Ultimii clasați din FP1 au fost Pascal Wehrlein, Tom Blomqvist și Sebastien Buemi.

  Acțiunea de la Roma va continua în această dimineață cu cel de-al doilea antrenament liber, programat să înceapă la ora 11:15.

  Mai multe știri din Formula E, AICI!

   

  Sursa: FIA Formula E

  Photocredit: FIA Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss