Latest Posts

Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă la clasa KZ în Cupa României

Vizualizări: 11406

Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă a clasei KZ din cadrul Cupei României.

După ce a obținut cel mai rapid tur cronometrat în antrenamentul calificativ, Leo Borlovan a avut un duel de la egal la egal cu Darius Cotiga în prima manșă calificativă a clasei KZ din cadrul Cupei României. Sinuosul traseul din Bacău a asistat în această după-amiază la o bătălie de toată frumusețea.

În cele din urmă, Leo Borlovan a fost nevoit să se mulțumească cu locul secund în prima manșă calificativă de la Bacău. La finele celor zece tururi, tânărul pilot timișorean a sosit la mai puțin de jumătate de secundă în urma învingătorului, Darius Cotiga.

Podiumul de premiere al primei manșe calificative a clasei KZ a fost completat de Ruslan Myronov. Ucraineanul a fost redus la rolul de spectator de la distanță al duelului dintre Cotiga și Borlovan. Top cinciul primei manșe a fost completat de Vlad Petri și Nicolae Mihai, în timp ce, Doru Sechelariu a încheiat pe ultima poziție.

Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

Acțiunea din Bacău va continua astăzi cu cea de-a doua manșă calificativă.

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss