More

  Latest Posts

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă la clasa KZ în Cupa României

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă a clasei KZ din cadrul Cupei României.

  După ce a obținut cel mai rapid tur cronometrat în antrenamentul calificativ, Leo Borlovan a avut un duel de la egal la egal cu Darius Cotiga în prima manșă calificativă a clasei KZ din cadrul Cupei României. Sinuosul traseul din Bacău a asistat în această după-amiază la o bătălie de toată frumusețea.

  În cele din urmă, Leo Borlovan a fost nevoit să se mulțumească cu locul secund în prima manșă calificativă de la Bacău. La finele celor zece tururi, tânărul pilot timișorean a sosit la mai puțin de jumătate de secundă în urma învingătorului, Darius Cotiga.

  Podiumul de premiere al primei manșe calificative a clasei KZ a fost completat de Ruslan Myronov. Ucraineanul a fost redus la rolul de spectator de la distanță al duelului dintre Cotiga și Borlovan. Top cinciul primei manșe a fost completat de Vlad Petri și Nicolae Mihai, în timp ce, Doru Sechelariu a încheiat pe ultima poziție.

  Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

  Acțiunea din Bacău va continua astăzi cu cea de-a doua manșă calificativă.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss