More

  Latest Posts

  Leo Borlovan a abandonat în finala Cupei României la karting

  După prestația excelentă din antrenamentul calificativ și din cele două manșe calificative, Leo Borlovan era unul dintre favoriții la victoria din finala Cupei României la karting.

  Debutul cursei clasei KZ a fost amanetat de Leo Borlovan. După un start excepțional, tânărul pilot timișorean a preluat conducerea. În primele tururi, totul părea să indice o victorie clară a lui Borlovan. Din nefericire, o problemă tehnică apărută la kartul lui Borlovan l-a obligat pe acesta să abandoneze în turul al șaptelea din cele 18 programate.

  De aici încolo, Ruslan Myronov a primit cadou șefia de lider. Ucraineanul a menținut un ritm impresionant și și-a adjudecat victoria în cursa clasei KZ în Cupa României de la Bacău. Podiumul întrecerii din Moldova a fost completat de Trifu Nicolae Mihai și de Darius Cotiga.

  Vlad Petri a încheiat pe locul al patrulea, în timp ce, cu toate că a abandonat întrecerea, Leo Borlovan a fost clasat al cincilea în clasamentul final al întrecerii. În cele din urmă, Doru Sechelariu nu a luat startul în cursa desfășurată pe kartodromul de casă.

  Pentru Leo Borlovan următoarea competiție la care va participa va fi cea de-a doua etapă din Radical Romanian Cup. După prima etapă din competiție, Borlovan ocupă locul secund la general și primul loc la clasa SR1.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: ABAS Timișoara


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss