GP24 Media

LATEST POSTS

Leo Borlovan a abandonat în finala Cupei României la karting

Leo Borlovan
Vizualizări: 28221

După prestația excelentă din antrenamentul calificativ și din cele două manșe calificative, Leo Borlovan era unul dintre favoriții la victoria din finala Cupei României la karting.

Debutul cursei clasei KZ a fost amanetat de Leo Borlovan. După un start excepțional, tânărul pilot timișorean a preluat conducerea. În primele tururi, totul părea să indice o victorie clară a lui Borlovan. Din nefericire, o problemă tehnică apărută la kartul lui Borlovan l-a obligat pe acesta să abandoneze în turul al șaptelea din cele 18 programate.

De aici încolo, Ruslan Myronov a primit cadou șefia de lider. Ucraineanul a menținut un ritm impresionant și și-a adjudecat victoria în cursa clasei KZ în Cupa României de la Bacău. Podiumul întrecerii din Moldova a fost completat de Trifu Nicolae Mihai și de Darius Cotiga.

Vlad Petri a încheiat pe locul al patrulea, în timp ce, cu toate că a abandonat întrecerea, Leo Borlovan a fost clasat al cincilea în clasamentul final al întrecerii. În cele din urmă, Doru Sechelariu nu a luat startul în cursa desfășurată pe kartodromul de casă.

Pentru Leo Borlovan următoarea competiție la care va participa va fi cea de-a doua etapă din Radical Romanian Cup. După prima etapă din competiție, Borlovan ocupă locul secund la general și primul loc la clasa SR1.

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: ABAS Timișoara
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES