GP24 Media

LATEST POSTS

Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din Cupa României

Leo Borlovan
Vizualizări: 10494

Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din cadrul Cupei României la karting.

După ce sâmbătă s-a clasat pe locul secund în prima manșă calificativă și a câștigat-o pe cea de-a doua, Leo Borlovan a încheiat astăzi pe locul secund în warm up-ul de dinaintea celor două manșe de concurs programate în această după-amiază.

Tânărul pilot timișorean a oprit cronometrul într-un personal best de 54.48 secunde, fiind cu doar 0.24 în spatele lui Darius Cotiga. De altfel, duelul de azi nu este altceva decât continuarea a ceea ce am văzut pe parcursul întregului weekend de la Bacău.

Leo Borlovan

Ruslan Myronov a încheiat pe trei în warm up, ucraineanul semnând un personal best în 55.10 secunde. Al patrulea a sosit Trifu Nicolae Mihai, cu un tur cronometrat în 55.23. Vlad Petri a încheiat top cinciul, cu 1:47.12, în timp ce, Doru Sechelariu nu a luat parte la warm up.

Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

Acțiunea din Bacău va continua în această după-amiază atunci când vom avea cele două manșe ale clasei KZ care vor determina învingătorul din Cupa României.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES