More

  Latest Posts

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din Cupa României

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din cadrul Cupei României la karting.

  După ce sâmbătă s-a clasat pe locul secund în prima manșă calificativă și a câștigat-o pe cea de-a doua, Leo Borlovan a încheiat astăzi pe locul secund în warm up-ul de dinaintea celor două manșe de concurs programate în această după-amiază.

  Tânărul pilot timișorean a oprit cronometrul într-un personal best de 54.48 secunde, fiind cu doar 0.24 în spatele lui Darius Cotiga. De altfel, duelul de azi nu este altceva decât continuarea a ceea ce am văzut pe parcursul întregului weekend de la Bacău.

  Leo Borlovan

  Ruslan Myronov a încheiat pe trei în warm up, ucraineanul semnând un personal best în 55.10 secunde. Al patrulea a sosit Trifu Nicolae Mihai, cu un tur cronometrat în 55.23. Vlad Petri a încheiat top cinciul, cu 1:47.12, în timp ce, Doru Sechelariu nu a luat parte la warm up.

  Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

  Acțiunea din Bacău va continua în această după-amiază atunci când vom avea cele două manșe ale clasei KZ care vor determina învingătorul din Cupa României.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: GP24
  Photocredit: GP24

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss