More

  Latest Posts

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din Cupa României

  Leo Borlovan a încheiat pe locul secund în warm up-ul clasei KZ din cadrul Cupei României la karting.

  După ce sâmbătă s-a clasat pe locul secund în prima manșă calificativă și a câștigat-o pe cea de-a doua, Leo Borlovan a încheiat astăzi pe locul secund în warm up-ul de dinaintea celor două manșe de concurs programate în această după-amiază.

  Tânărul pilot timișorean a oprit cronometrul într-un personal best de 54.48 secunde, fiind cu doar 0.24 în spatele lui Darius Cotiga. De altfel, duelul de azi nu este altceva decât continuarea a ceea ce am văzut pe parcursul întregului weekend de la Bacău.

  Leo Borlovan

  Ruslan Myronov a încheiat pe trei în warm up, ucraineanul semnând un personal best în 55.10 secunde. Al patrulea a sosit Trifu Nicolae Mihai, cu un tur cronometrat în 55.23. Vlad Petri a încheiat top cinciul, cu 1:47.12, în timp ce, Doru Sechelariu nu a luat parte la warm up.

  Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

  Acțiunea din Bacău va continua în această după-amiază atunci când vom avea cele două manșe ale clasei KZ care vor determina învingătorul din Cupa României.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss