GP24 Media

LATEST POSTS

Leo Borlovan obține victoria în cea de-a doua manșă calificativă a clasei KZ

Leo Borlovan
Vizualizări: 10496

Leo Borlovan și-a luat revanșa după ce a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă a clasei KZ. În cea de-a doua manșă a clasei mari, Borlovan și-a adjudecat victoria.

A doua manșă calificativă a zilei a clasei KZ a fost mult mai echilibrată decât prima. Chiar și așa, Leo Borlovan a făcut uitată înfrângerea suferită în prima manșă și și-a adjudecat în cele din urmă victoria. Tânărul pilot timișorean a avut un avantaj de aproximativ o secundă și jumătate la finalul manșei în fața următorului clasat.

După ce în prima manșă a avut o evoluție modestă, Nicolae Mihai a obținut locul secund în a doua întrecere calificativă a zilei. Podiumul de premiere a fost completat de Darius Cotiga, în timp ce, pe locul al patrulea și ultimul dintre cei care au reușit să încheie cursa a fost Ruslan Myronov.

A doua manșă de la Bacău a fost de rău augur pentru Vlad Petri, cel care nu a reușit să încheie cursa. Mai mult, Doru Sechelariu, eroul local, nici măcar nu a reușit să ia startul la cea de-a doua manșă calificativă, după ce a întâmpinat probleme tehnice la kartul său.

Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

Acțiunea din Bacău va continua mâine, 11 aprilie, atunci când vom avea cele două manșe oficiale care vor determina marele învingător din Cupa României.

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES