More

  Latest Posts

  Leo Borlovan obține victoria în cea de-a doua manșă calificativă a clasei KZ

  Leo Borlovan și-a luat revanșa după ce a încheiat pe locul secund în prima manșă calificativă a clasei KZ. În cea de-a doua manșă a clasei mari, Borlovan și-a adjudecat victoria.

  A doua manșă calificativă a zilei a clasei KZ a fost mult mai echilibrată decât prima. Chiar și așa, Leo Borlovan a făcut uitată înfrângerea suferită în prima manșă și și-a adjudecat în cele din urmă victoria. Tânărul pilot timișorean a avut un avantaj de aproximativ o secundă și jumătate la finalul manșei în fața următorului clasat.

  După ce în prima manșă a avut o evoluție modestă, Nicolae Mihai a obținut locul secund în a doua întrecere calificativă a zilei. Podiumul de premiere a fost completat de Darius Cotiga, în timp ce, pe locul al patrulea și ultimul dintre cei care au reușit să încheie cursa a fost Ruslan Myronov.

  A doua manșă de la Bacău a fost de rău augur pentru Vlad Petri, cel care nu a reușit să încheie cursa. Mai mult, Doru Sechelariu, eroul local, nici măcar nu a reușit să ia startul la cea de-a doua manșă calificativă, după ce a întâmpinat probleme tehnice la kartul său.

  Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, a revenit spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani, în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo a revenit la clasa regină a karting, grație sprijinului oferit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

  Acțiunea din Bacău va continua mâine, 11 aprilie, atunci când vom avea cele două manșe oficiale care vor determina marele învingător din Cupa României.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss