More

  Latest Posts

  Leo Borlovan stabilește referința în antrenamentul calificativ de la clasa KZ în Cupa României

  Vizualizări: 17066

  Leo Borlovan a semnat referința în antrenamentul calificativ al clasei KZ în cadrul Cupei României.

  Pe traseul Speed Park din Bacău se desfășoară în acest weekend Cupa României la karting. La evenimentul din Moldova, participă și tânărul pilot timișorean Leo Borlovan. Cu numărul de concurs 616, Borlovan a fost cel mai rapid pilot în antrenamentul calificativ al clasei KZ.

  Leo Borlovan

  Borlovan a semnat referința în 53.88, fiind cu doar o zecime mai rapid decât Darius Cotiga, cel de-al doilea clasat în antrenamentul calificativ de la Bacău. Locul al treilea în antrenamentul calificativ al clasei KZ a fost adjudecat de Vlad Petri.

  Ruslan Myronov a ocupat locul al patrulea în antrenamentul calificativ din această dimineață. Eroul local, Doru Sechelariu, a încheiat pe locul al cincilea, dar, pilotul băcăuan cu siguranță și-a ascuns adevăratul său potențial. Mihai Nicolae s-a clasat al șaselea, în timp ce, Viorel Budei nu a reușit să semneze nici un tur cronometrat în sesiunea de azi.

  Multiplul Campion Național de Karting, Leo Borlovan, revine spectaculos pentru a participa la Cupa României. După o pauză de 5 ani,în care s-a dedicat automobilismului sportiv, Leo revine la clasa regină sprijinit de colaborarea clasică deja dintre cluburile ABAS și BRT.

  Acțiunea de la Cupa României va continua astăzi și mâine, cu restul sesiunilor de antrenamente, dar și cu întrecerile.

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: GP24
  Photocredit: GP24
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss