GP24 Media

LATEST POSTS

Jean Eric Vergne obține victoria la Roma

Jean Eric Vergne
Vizualizări: 14944

Jean Eric Vergne și-a adjudecat prima victoria din sezon în ePrix-ul de la Roma. Francezul a fost urmat de Sam Bird și Mitch Evans.

După sesiunea de calificări, Stoffel Vandoorne părea favoritul la victorie. Belgianul a obținut un pole dominant. Chiar și așa, startul cursei avea să aducă surprize. Jean-Eric Vergne, plecat din linia a treia, a judecat cursa în maniera cerebrală atât de binecunoscută și și-a adjudecat prima sa victorie din 2021.

Imediat după jumătatea cursei, Lucas di Grassi a adus haosul pe pistă. După ce Audiul său a cedat, dezastrul a lovit pentru Mercedes EQ. În încercarea lor de a evita un accident în lanț, atât Nyck de Vries, cât și Stoffel Vandoorne au ieșit în decor și au fost nevoiți să abandoneze.

De această degringoladă au profitat Sam Bird și Mitch Evans, cei doi completând podiumul de premiere la Roma. Top cinciul cursei a fost completat de Robin Frijns și Sebastien Buemi, în timp ce, în zona pozițiilor bonificate cu puncte, i-am mai regăsit, în ordine, pe Rene Rast, Pascal Wehrlein, Alex Lynn, Maximilian Gunther și Nick Cassidy.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Tom Blomqvist, Norman Nato, Oliver Rowland, Nico Muller, Sergio Sette Camara și Andre Lotterer au fost ultimii piloți clasați în zona punctelor. Primul ePrix italian s-a remarcat prin numărul remarcabil de abandonuri, șapte la număr. Pe lângă di Grassi, Vandoorne și de Vries, lista abandonurilor a fost completată de Edoardo Mortara, Antonio Felix da Costa, Alexander Sims și Jake Dennis.

În urma cursei de astăzi, Sam Bird devine noul lider al clasamentului general. Britanicul conduce cu 43 de puncte. Robin Frijns și Nyck de Vries completează podiumul provizoriu, cu 34 de puncte, respectiv 32. În clasamentul pe echipe, Jaguar are un avans imens în fața celor de la DS Techeetah și Mercedes. Britanicii au acumulat 74 de puncte, în timp ce rivalii lor au 40 de puncte, respectiv 39.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea întâlnire cu piloții Formulei E va avea loc mâine, cu ocazia celui de-al doilea ePrix din Roma și cel de-al patrulea din sezonul 2020-2021.

Mai multe știri din Formula E găsiți AICI!

 

Sursa: GP24
Photocredit: FIA Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES