More

  Latest Posts

  Stoffel Vandoorne va pleca din pole position în prima cursă din Roma

  Stoffel Vandoorne va pleca din pole position în cea de-a treia etapă a sezonului 2020-2021 din Formula E. Pe străzile din Roma, el a fost cel mai rapid în superpole.

  Belgianul de la Mercedes E Formula E a semnat referința superpole-ului în 1:38.484, fiind cu puțin mai mult de o zecime și jumătate mai rapid decât Andre Lotterer, cei doi completând astfel prima linie a grilei de start pentru primul ePrix al weekendului din Roma.

  Oliver Rowland va deschide linia a doua a grilei de start. Alături de el va lua loc Lucas di Grassi, cel care fusese cel mai rapid în prima secvență a calificărilor. De altfel, brazilianul a etalat un ritm excelent pe tot parcursul zilei și pare favorit la un rezultat excelent în cursa de după-amiază.

  Ultimii doi clasați în superpole au fost Jean Eric Vergne și Maximilian Gunther. Cei doi vor completa implicit și cea de-a treia linie a grilei de start. În spatele lor, Robin Frijns este primul sub linia celor care au ratat calificarea în superpole. Olandezul va lua start alături de conaționalul său, Nyck de Vries, într-o linie a patra eminamente batavă.

  Topul primilor zece clasați în sesiunea de calificări de azi a fost completat de Pascal Wehrlein și Sebastien Buemi. Sam Bird, Mitch Evans, Alex Lynn, Norman Nato și Alexander Sims sunt ceilalți piloți din top 15. Sergio Sette Camara, Nico Muller, Antonio Felix da Costa, Tom Blomqvist și Jake Dennis sunt ceilalți piloți clasați în top 20.

  Ultimii piloți care au reușit să facă un tur cronometrat au fost Rene Rast și Nick Cassidy, în timp ce, Edoardo Mortara și Oliver Turvey nu au reușit să facă timpi cronometrați în sesiunea de calificări, dar vor lua startul în cursă datorită faptului că au reușit să facă timpi cronometrați în cele două sesiune de antrenamente din această dimineață.

  Acțiunea de la Roma va continua astăzi cu prima cursă a weekendului italian. Startul celui de-al treilea ePrix din sezonul 2020-2021 va avea loc la ora 17.

  Sursa: GP24

  Photocredit: FIA Formula E


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss