More

  Latest Posts

  WTCR: Sezonul 2020 se poate ține doar în Europa

  Cupa Mondială pentru Curse de Turisme are în plan ca sezonul 2020 să se țină doar în Europa cu un calendar mai condensat.

  Această decizie este luată pentru a preveni răspândirea virusului, dar și pentru reducerea costurilor. Totodată, sezonul s-ar putea să înceapă abia în Septembrie, iar numărul total de curse va fi de 16 în loc de 20.

  Francois Ribeiro, șeful Eurosport Events: „Este foarte probabil ca noul sezon să înceapă în Septembrie. Noi deja am trimis datele de desfășurare către FIA și în jurul săptămânii viitoare va apărea noul nostru calendar. Am umblat și la formatul curselor și as fi încântat să avem 18-20 de mașini la start”.

  Formatul curselor va suferi modificări: două etape vor rămâne cu doar curse, iar la restul se va reveni la formatul cu trei curse per etapă. Dacă viitorul calendar va fi bazat exclusiv pe Europa, cursele din China, Coreea de Sud, Malaezia și clasica de la Macau vor fi anulate.

  Deja două etape au fost afectate de COVID-19, Germania și Portugalia fiind anulate.

  Foto-Facebook-Alexandru Siclovan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss