Latest Posts

WTCR: Sezonul 2020 se poate ține doar în Europa

Vizualizări: 22064

Cupa Mondială pentru Curse de Turisme are în plan ca sezonul 2020 să se țină doar în Europa cu un calendar mai condensat.

Această decizie este luată pentru a preveni răspândirea virusului, dar și pentru reducerea costurilor. Totodată, sezonul s-ar putea să înceapă abia în Septembrie, iar numărul total de curse va fi de 16 în loc de 20.

Francois Ribeiro, șeful Eurosport Events: “Este foarte probabil ca noul sezon să înceapă în Septembrie. Noi deja am trimis datele de desfășurare către FIA și în jurul săptămânii viitoare va apărea noul nostru calendar. Am umblat și la formatul curselor și as fi încântat să avem 18-20 de mașini la start”.

Formatul curselor va suferi modificări: două etape vor rămâne cu doar curse, iar la restul se va reveni la formatul cu trei curse per etapă. Dacă viitorul calendar va fi bazat exclusiv pe Europa, cursele din China, Coreea de Sud, Malaezia și clasica de la Macau vor fi anulate.

Deja două etape au fost afectate de COVID-19, Germania și Portugalia fiind anulate.

Foto-Facebook-Alexandru Siclovan

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss