Latest Posts

WTCR se mută de la Adria la Aragon

Vizualizări: 15086

Cupa Mondială de Turism va găzdui finalul sezonului 2020 la Motorland Aragon în perioada 14-15 noiembrie, după ce lucrările de reamenajare la Adria Raceway nu au putut fi finalizate la timp. WTCR a abandonat planurile de încheiere a sezonului în Adria din cauza întârzierilor în renovarea circuitului italian, care includea creșterea lungimii circuitului la peste 4 km.

Acest lucru a fost confirmat de promotorul seriei WTCR Eurosport Events, mai târziu în aceeași zi, cu pandemia de coronavirus și ploile abundente din septembrie, drept motive cheie ale lucrării care se desfășoară în întârziere.

S-a anunțat acum că Aragon îi va lua locul în calendar, în același weekend de la mijlocul lunii noiembrie, evenimentul urmând să se desfășoare sub steagul WTCR Race of Aragon.

„Ultima inspecție de circuit de ieri a venit ca o dezamăgire, dar o realitate simplă: Adria nu va putea să respecte termenul de omologare și să găzduiască finala sezonului WTCR”, a declarat Francois Ribeiro, șeful Eurosport Events, promotorul WTCR.

„A trebuit să reacționăm foarte curând cu FIA pentru a pune în aplicare un plan alternativ și pot fi recunoscător partenerului nostru MotorLand Aragon că a intervenit cu o soluție viabilă și sigură. Toate echipele și furnizorii noștri își vor lăsa echipamentele în Aragon, reducând la minimum călătoriile lor în țări aflate în blocare. Eurosport Events și FIA lucrează mână în mână pentru a furniza un final de sezon în cele mai sigure condiții posibile într-un moment în care situația sanitară din Europa se deteriorează semnificativ”, a adăugat Ribeiro.

Pilotul Cyan Racing Lynk & Co, Yann Ehrlacher, conduce clasamentul piloților WTCR, cu Esteban Guerrieri, de la Munnich Honda, în urmă, cei doi fiind separați de 22 de puncte, cu șase curse rămase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În topul echipelor, Cyan Racing deține un avantaj de 30 de puncte față de Munnich Motorsport, iar echipa Comtoyou Audi are încă 60 de puncte în derivă, pe locul trei.

Sursa: https://www.motorsport.com/
Photocredit: https://www.motorsport.com/
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://www.motorsport.com/

Latest Posts

Don't Miss