GP24 Media

LATEST POSTS

WTCR: Dominație Hyundai la Ningbo

Vizualizări: 22068

WTCR și-a reluat activitatea competițională după o lungă pauză de vară, în China, pe Ningbo International Circuit.

În prima cursă, Thed Bjork-Hyundai i30 N TCR reușește să se impuna, suedezul dominând cursa cap-coadă. Argentinianul Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR și belgianul Frederic Vervisch-Audi RS3 TCR completează podiumul primei manșe de concurs din China

Cursa a doua i-a revenit coechiperului lui Bjork, Yvan Muller, la fel ca suedez, Yvan a condus cursa de la start până la sosire. Mehdi Bennani-VW Golf TCR prinde locul 2, iar Guerrieri a reușit o nouă clasare pe podium, locul 3.

Bjork câștigă și ultima cursă de pe Ningbo, veteranul italian Gabriele Tarquini-Hyundai i30 N TCR obține locul 2 și belgianul Denis Dupont-Audi RS3 TCR termină pe 3, pentru el fiind primul său podium în WTCR.

La general, Hyundai are trei piloți pe podium, Tarquini conduce campionatul, iar Bjork și Muller ocupă celelalte două locuri pe podium.

Următoarea rundă din WTCR va avea loc tot în China, la Wuhan, în weekendul 5-7 octombrie, live pe Eurosport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Foto-FIA WTCR

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES