More

  Latest Posts

  WTCR: Dominație Hyundai la Ningbo

  Vizualizări: 5295

  WTCR și-a reluat activitatea competițională după o lungă pauză de vară, în China, pe Ningbo International Circuit.

  În prima cursă, Thed Bjork-Hyundai i30 N TCR reușește să se impuna, suedezul dominând cursa cap-coadă. Argentinianul Esteban Guerrieri-Honda Civic TCR și belgianul Frederic Vervisch-Audi RS3 TCR completează podiumul primei manșe de concurs din China

  Cursa a doua i-a revenit coechiperului lui Bjork, Yvan Muller, la fel ca suedez, Yvan a condus cursa de la start până la sosire. Mehdi Bennani-VW Golf TCR prinde locul 2, iar Guerrieri a reușit o nouă clasare pe podium, locul 3.

  Bjork câștigă și ultima cursă de pe Ningbo, veteranul italian Gabriele Tarquini-Hyundai i30 N TCR obține locul 2 și belgianul Denis Dupont-Audi RS3 TCR termină pe 3, pentru el fiind primul său podium în WTCR.

  La general, Hyundai are trei piloți pe podium, Tarquini conduce campionatul, iar Bjork și Muller ocupă celelalte două locuri pe podium.

  Următoarea rundă din WTCR va avea loc tot în China, la Wuhan, în weekendul 5-7 octombrie, live pe Eurosport.

   

  Foto-FIA WTCR

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss