GP24 Media

LATEST POSTS

WTCR dezvăluie calendarul pentru 2022, care include circuitul stradal Pau

WTCR
Vizualizări: 10695

Seria WTCR și-a dezvăluit calendarul pentru 2022, care include o primă călătorie pe circuitul stradal Pau din 2009 și o întoarcere la finalul său tradițional de sezon din Macao.

Calendarul se va extinde de la opt evenimente în 2021 la 10 anul viitor, inclusiv o etapă asiatică în trei runde, supusă restricțiilor de călătorie și acordurilor de carantină.

Sezonul va începe la Most din Republica Cehă în aprilie, după prima vizită a campionatului pe pistă luna trecută, înainte de a vizita celebra pistă stradală din Pau, deoarece pista franceză găzduiește primul său eveniment internațional din 2019.

În forma sa anterioară de Campionat Mondial de Turisme, WTCR a vizitat Pau între 2007 și 2009, Alain Menu (Chevrolet) și Augusto Farfus (BMW) câștigând fiecare câte două victorii.

Alte circuite care urmează să revină în calendar includ popularul circuit stradal Vila Real din Portugalia, care a apărut ultima dată în 2019, înainte ca etapa planificată din Asia să înceapă cu o întoarcere la circuitul Ningbo din China, o primă călătorie în circuitul Inje din Coreea de Sud și faimosul Circuitul Guia.

Șeful seriei Francois Ribeiro a spus că o revenire la numărul de runde organizate înainte de pandemie a fost „întotdeauna intenția” după reducerea impusă de COVID la șase evenimente în 2020 și opt în 2021.

„Prin urmare, suntem foarte încântați că am reușit să atingem acest obiectiv lucrând în parteneriat cu FIA”, a spus Ribeiro.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Le mulțumim, de asemenea, părților interesate și le recunoaștem angajamentul lor în sprijinul a ceea ce sperăm să fie revenirea treptată la un scenariu calendaristic mai normal, cu curse în Europa și Asia.

„A putea include weekendul Grand Prix de Pau în cadrul WTCR pentru prima dată este foarte interesant și oferă o oportunitate de a concura pe o altă pistă stradală emblematică într-un an în care ne vom întoarce și la Vila Real.

„Încă o dată, se fac toate eforturile pentru a reveni în China și Macao, după prima noastră vizită planificată în Coreea de Sud în toamnă. Dar, ca și până acum, acest lucru va fi posibil doar dacă restricțiile de călătorie și aranjamentele de carantină o permit.

„Cu toate acestea, există un plan de urgență în cazul în care trebuie să așteptăm încă un an înainte de a ne întoarce în această parte importantă a lumii.

„Aceasta fiind spuse, calendarul pentru 2022 prezintă noi provocări și noi oportunități și oferă mai multe motive pentru pozitivitate pe măsură ce intensificăm pregătirile pentru cel de-al cincilea sezon WTCR.”

O declarație a WTCR a adăugat că o serie de modificări ale regulamentelor sportive pentru sezonul 2022 au fost aprobate și de Comisia FIA pentru Autoturisme, sub rezerva ratificării de către Consiliul Mondial al Sporturilor cu Motor FIA.

Mai multe ştiri despre WTCR găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES