More

  Latest Posts

  WTCR: Cupra confirmă că noul lor model va fi prezent pe grilă

  Marca spaniolă Cupra a dezvăluit faptul că noul model Leon Competicion TCR va fi prezent pe grila Cupei Mondiale pentru Curse de Turisme, dar și în TCR Europe plus campionatele regionale TCR.

  Jaime Puig, director Cupra Racing: “Noi am lansat pentru clienți precomenzile în Decembrie și deja avem 30 de modele precomandate. Astăzi putem confirma că avem echipe ce vor merge cu noul Leon în WTCR, TCR Europe, VLN, 24 Series Europe și campionate regionale TCR.”

  Puig a mai adăugat și faptul că această criză creată de CoronaVirus a afectat Cupra: “Sunt niște vremuri ciudate pentru toată lumea și a trebuit să lucrăm într-un mod diferit la Cupra. Noi, de fel, ne întâlneam față în față cu clienții la circuite, dar acum nu am mai putut realiza acest lucru, deoarece contactul fizic a fost interzis. Chiar și așa, am continuat să ne servim clienții prin mediul online sau telefonic, iar aceste căi de comunicare nu au fost închise deloc. În ambele cazuri, WTCR și restul campionatelor, noi trebuie să așteptăm un calendar exact al acestora, ca să determinăm câte dintre modelele precomandate, vor fi puse la treabă.”

  Foto-Touringcartimes.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss