GP24 Media

LATEST POSTS

WTCR: Cupra confirmă că noul lor model va fi prezent pe grilă

Vizualizări: 24700

Marca spaniolă Cupra a dezvăluit faptul că noul model Leon Competicion TCR va fi prezent pe grila Cupei Mondiale pentru Curse de Turisme, dar și în TCR Europe plus campionatele regionale TCR.

Jaime Puig, director Cupra Racing: “Noi am lansat pentru clienți precomenzile în Decembrie și deja avem 30 de modele precomandate. Astăzi putem confirma că avem echipe ce vor merge cu noul Leon în WTCR, TCR Europe, VLN, 24 Series Europe și campionate regionale TCR.”

Puig a mai adăugat și faptul că această criză creată de CoronaVirus a afectat Cupra: “Sunt niște vremuri ciudate pentru toată lumea și a trebuit să lucrăm într-un mod diferit la Cupra. Noi, de fel, ne întâlneam față în față cu clienții la circuite, dar acum nu am mai putut realiza acest lucru, deoarece contactul fizic a fost interzis. Chiar și așa, am continuat să ne servim clienții prin mediul online sau telefonic, iar aceste căi de comunicare nu au fost închise deloc. În ambele cazuri, WTCR și restul campionatelor, noi trebuie să așteptăm un calendar exact al acestora, ca să determinăm câte dintre modelele precomandate, vor fi puse la treabă.”

Foto-Touringcartimes.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES