More

  Latest Posts

  WTCR: Andy Priaulx părăsește Lynk & Co în 2020

  Pilotul britanic Andy Priaulx a decis să renunțe la locul său în echipa Lynk & Co în 2020.

  Acesta a luat această hotărâre pentru a-și ajuta fiul, Sebastian Priaulx, să își dezvolte o carieră în competiții, mai exact în seria GT4 americană.

  Andy a revenit în cursele de turisme anul trecut, unde a reușit să se impună la Macau. Totuși, britanicul nu se va retrage din motorsport și va continua să concureze la diverse etape din WTCR.

  Andy Priaulx: „A fost o decizie grea de făcut. Dar uneori, mai puțin reprezintă mai mult și am decis să iau o decizie ce îmi poate aduce succes și în afara mașinii, mai ales să îl ajut pe fiul meu, Sebastian, în cariera sa de pilot în America. Nu este vorba despre retragere, dar nu am mai vrut să fiu în poziția de a nu da cel mai mare randament alături de Cyan Racing. Planul meu este să concurez în continuare, iar Sebastian are nevoie de mult timp alături de mine și să îi ofer toate oportunitățile pe care le-am avut, așa cum și tatăl meu a făcut cu mine atunci când mi-am început cariera. Sunt foarte mândru că am reușit să aducem primul titlu de campioană mondială pentru o echipă chinezească alături de Lynk & Co Cyan Racing și le doresc mult bine pe mai departe. Ei pot obține rezultate foarte bune și în acest an, iar eu sper că ne vom mai intersecta vreodată.”

  Andy Priaulx este unul dintre cei mai de succes piloți de turisme din lume, el fiind campion mondial alături de BMW pentru trei ani la rând(2005-2007).

  Foto-Facebook-Andy Priaulx MBE


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss