Latest Posts

WTCR: Andy Priaulx părăsește Lynk & Co în 2020

Vizualizări: 28105

Pilotul britanic Andy Priaulx a decis să renunțe la locul său în echipa Lynk & Co în 2020.

Acesta a luat această hotărâre pentru a-și ajuta fiul, Sebastian Priaulx, să își dezvolte o carieră în competiții, mai exact în seria GT4 americană.

Andy a revenit în cursele de turisme anul trecut, unde a reușit să se impună la Macau. Totuși, britanicul nu se va retrage din motorsport și va continua să concureze la diverse etape din WTCR.

Andy Priaulx: “A fost o decizie grea de făcut. Dar uneori, mai puțin reprezintă mai mult și am decis să iau o decizie ce îmi poate aduce succes și în afara mașinii, mai ales să îl ajut pe fiul meu, Sebastian, în cariera sa de pilot în America. Nu este vorba despre retragere, dar nu am mai vrut să fiu în poziția de a nu da cel mai mare randament alături de Cyan Racing. Planul meu este să concurez în continuare, iar Sebastian are nevoie de mult timp alături de mine și să îi ofer toate oportunitățile pe care le-am avut, așa cum și tatăl meu a făcut cu mine atunci când mi-am început cariera. Sunt foarte mândru că am reușit să aducem primul titlu de campioană mondială pentru o echipă chinezească alături de Lynk & Co Cyan Racing și le doresc mult bine pe mai departe. Ei pot obține rezultate foarte bune și în acest an, iar eu sper că ne vom mai intersecta vreodată.”

Andy Priaulx este unul dintre cei mai de succes piloți de turisme din lume, el fiind campion mondial alături de BMW pentru trei ani la rând(2005-2007).

Foto-Facebook-Andy Priaulx MBE

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss