GP24 Media

LATEST POSTS

Weug și Pin de la Iron Dames vor lua parte la un test de Formula 3

Weug
Vizualizări: 33921

Promoterii Formula 3 FIA au plăcerea să anunțe că Maya Weug și Doriane Pin vor lua parte la un test de Formula 3 pe 10 noiembrie la Magny-Cours, Franța. Ambii piloţi sunt membri ai programului Iron Dames.

Iron Dames este un proiect lansat și condus de Deborah Mayer cu scopul de a sprijini femeile din Motorsport. Din 2019, acest program a fost susținut oficial de FIA ​​prin Comisia FIA Women in Motorsport.

Anul trecut, Weug a fost selectată de programul FIA Girls on Track – Rising Stars să se alăture Ferrari Driver Academy, prima femeie care a făcut acest lucru.

Între timp, Pin a fost una dintre cele patru finaliste FIA ​​Girls on Track – Rising Stars și a devenit al doilea pilot care s-a integrat în programul Iron Dames.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Ambiția celor două tinere de 17 ani este să progreseze prin piramida FIA cu un singur loc. Pentru a oferi piloţilor de sex feminin un acces mai bun și mai ușor la această piramidă, promoterii F3 au decis să creeze punți între Campionatul F3 și programele care sprijină femeile în sportul cu motor.

Primul pas este să oferim ambilor piloţi un test în mașinile de F3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Scopul acestei sesiuni de o zi este ca ele să descopere cerințele și provocările Formulei 3, mașina și mediul său.

CEO-ul FIA Formula 3, Bruno Michel, a declarat: „Acest test F3 face parte dintr-un plan de diversitate mai amplu, cu scopul de a permite mai multor piloţi femei să se alăture campionatului nostru în viitorul apropiat. Astăzi, femeilor încă nu le este ușor să acceseze piramida monolocului FIA. Vrem să ajutăm la schimbarea acestui lucru.

„O cheie pentru realizarea acestui lucru este crearea de legături între campionatele noastre și programele care promovează femeile în sporturile cu motor. Ca atare, am decis să oferim un test F3 pentru doi piloți din programul Iron Dames care este susținut atât de FIA, cât și de Ferrari Driver Academy.

Este condus de Deborah Mayer, care este partener activ al F2 și F3. Ea și cu mine am vorbit despre acest test și și-a exprimat un interes enorm pentru el.

„Weug și Pin sunt amândouă foarte tinere și, în timp ce își urcă curba de învățare în sporturile cu motor, este important pentru noi să le oferim această oportunitate acum pentru a le ajuta să se îndrepte către viitorul carierei lor, care ar putea duce la Campionatul nostru.

Vor primi această primă degustare a mașinii la Magny-Cours și vor descoperi categoria. Să sperăm că va fi un prim pas în direcția corectă.”

Liderul proiectului Iron Dames, Deborah Mayer, a declarat: „Acesta este o altă piatră de hotar mare pentru promovarea talentului feminin în sportul cu motor și reprezintă tot ceea ce am propus să facă proiectul Iron Dames – să deschidă ușile în sportul cu motor pentru femei.

„Suntem femei conduse de vise, visăm să lucrăm în sportul cu motor la toate nivelurile și este important ca astfel de proiecte să continue să ofere oportunități ca aceasta, încurajând mai multe talente tinere în acest sport.

„Această experiență va fi importantă pentru a le demonstra Mayei și Dorianei ceea ce este implicat în următorul nivel de curse și aș dori să mulțumesc FIA F3 pentru că a oferit această oportunitate uimitoare ambilor piloți.

Acestea vor fi cele mai rapide mașini pe care le-au condus vreodată până acum și îi va ajuta să le pregătească pentru a urca în următoarele etape ale carierei lor.”

Mai multe ştiri despre Formula 3 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 3
Photocredit: Formula 3
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES