More

  Latest Posts

  Pilotul român de F3 Filip Ugran îl va înlocui pe Alexander Smolyar la Silverstone.

  Românul Filip Ugran, care concurează în prezent pentru echipa olandeză van Amersfoort Racing în Euroformula, va înlocui pilotul rus de Formula 3 Alexander Smolyar pentru runda de F3 din acest weekend de la Silverstone, spune Sander Dorsman, managerul echipei olandeze de F3, MP Motorsport.

  Alexande Smolyar concurează în acest an în campionatul de Formula 3 în calitate de pilot neutru autorizat, după ce FIA a impus restricții pentru deținătorii de licențe rusești și belarusești ca răspuns la invazia Rusiei în Ucraina. El a concurat într-o livrea roșie în mare parte albă, distinctă de culorile albastre folosite de colegii de echipă Caio Collet și Kush Maini.

  Ugran, Român

  Motorsport UK, organismul de conducere al sporturilor cu motor britanice, a anunțat în martie restricții mai stricte pentru concurenții ruși. Acesta a interzis deținătorilor de licențe rusești să participe la evenimente în Marea Britanie, punând sub semnul întrebării posibilitatea ca Alexander Smolyar să poată participa la cursele de F3 din acest weekend.

  Echipa sa MP Motorsport a confirmat acum că Alexander Smolyar nu-i va lua locul în cursă. „Din cauza problemelor legate de viza britanică, Alex Smolyar nu poate participa la runda a patra de la Silverstone”, a anunțat echipa înainte de începerea weekendului Marelui Premiu al Marii Britanii. „El va fi înlocuit pentru acest eveniment de Filip Ugran”. Alexander Smolyar se află pe locul șase în campionat după primele șase curse.

  Ugran, Român

  Înlocuitorul său, Filip Ugran revine în F3 după ce a disputat întregul sezon 2021 cu echipa Jenzer Motorsport, fără a obține niciun punct. În acest an concurează în Euroformula Open cu alt echipa Olandeza, Van Amersfoort Racing și în prezent se află pe locul șapte în clasament. El este unul dintre cei trei reveniți pe grila F3 în acest weekend, cu juniorul Red Bull Jonny Edgar revenit în acțiune pentru Trident după ce a ratat două runde din cauza bolii și Zdenek Chovanec care se alătură din nou echipei Charouz.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 3 găsiți AICI.

  Sursa: MP Motorsport
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MP Motorsport

  Latest Posts

  Don't Miss