Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Virtual Racing Romania răspunde cu autoritate pe Nurburgring

  Victorii la toate categoriile au fost celebrate în etapa a treia a CNDC, Bogdan Moldovan reușind să se impună la general în manșa secundă, cea mai spectaculoasă din actualul sezon.

  Campionatul Național Digital de Circuit a programat etapa de la Nurburgring, în care lupta la vârf a devenit tot mai încinsă. Dovada clară a acestui fapt a fost evidențiată de seria de șase învingător diferiți în tot atâtea manșe, primii patru în clasamentul general al piloților fiind încă lipsiți de vreun succes. După etapa complicată din Austria, Virtual Racing Romania s-a reunit într-o ședință de criză și a pregătit cât se putea de bine riposta de pe Nurburgring, motivați de acordul semnat cu primul partener al echipei, Smart Driving – organizator de cursuri de pilotaj pe circuit și de conducere defensivă.

  Precalificările au arătat cât de sus a urcat ștacheta în CNDC, Alex Mirea fiind unicul licențiat FRAS care a stabilit timpi suficient de rapizi pentru a accede în Divizia A. Victor Taraș, în schimb, avea un rival suplimentar în Germania, unde numărul juniorilor din elită a urcat la 3. Cristian Moisescu, Bogdan Moldovan și Mihnea Georgescu și-au obținut cu facilitate biletele pentru show-ul de vineri seară, însă calificările s-au încheiat cu o singură mașină VRR în Top 10 – cea pilotată de primul învingător al stagiunii, Moisescu.

  Prima cursă a fost fără istoric în ceea ce privește podiumul la general, iar Moisescu și-a păstrat poziția a șaptea în fața atacurilor liderului din clasament. Moldovan și Taraș au progresat însă câte trei poziții cruciale până pe 10, respectiv 11. Astfel, Bogdan a fost recompensat cu pole-ul pe grila inversată, iar Victor și-a devansat adversarii direcți și a obținut al treilea succes stagional în ierarhia juniorilor. Și pentru Alex Mirea a fost un progres de cinci locuri, acesta securizând punctele la categoria Racers.

  Manșa secundă a fost însă altceva – o bătălie deosebit de antrenantă, într-un pluton fruntaș care și-a arătat calitatea. Bogdan Moldovan a rezistat remarcabil presiunii puse de către Dragoș Simion, găsind răspuns în repetate rânduri la manevrele de depășire ale acestuia. Astfel, Virtual Racing Romania a celebrat cea de-a doua victorie la general în CNDC, iar Moldovan a demonstrat că e un factor important în lupta pentru titlu. Moisescu a urcat pe treapta a treia a podiumului după un duel intens cu Florin Mergea și a obținut de asemenea punctul suplimentar pentru cel mai rapid tur al cursei. Taraș s-a clasat pe 2 între juniori, în timp ce Mirea și Georgescu au avut parcursuri dificile în pluton.

  Clasamentele arată tot mai bine pentru Virtual Racing Romania, cu Mirea și Taraș revenind pe prima poziție la categoriile rezervate licențiaților, respectiv juniorilor. Totodată, VRR s-a distanțat în fruntea ierarhiei echipelor, bucurându-se în prezent de un avans de 22 de puncte în raport cu cea mai apropiată grupare rivală. La categoria eSports, Moisescu și Moldovan au contabilizat puncte importante ce-i readuc în Top 10, în grupul ce va conta pentru titlu.

  Următoarea etapă a CNDC va avea loc vinerea viitoare, pe 8 mai, pe traseul de Grand Prix de la Barcelona. Aceasta va fi transmisă de la ora 23:00, în direct pe PRO X. Orice pasionat este așteptat să-i întâlnească pe componenții Virtual Racing Romania pe cele două servere dedicate, înscrierile în campionat fiind în continuare deschise.

  Rezultate&clasament
  5. Cristian Moisescu 50p – P7 și P3 general, P7 și P3 eSports
  7. Bogdan Moldovan 42p – P10 și P1 general, P10 și P1 eSports
  11. Victor Taraș 29p – P11 și P14 general, P1 și P2 juniori
  23. Mihnea Georgescu 12p – P20 și P18 general, P18 și P15 eSports
  26. Alex Mirea 6p – P17 și P23 general, P1 și P1 racers

  Alex Mirea este lider în clasamentul categoriei racers, cu un avans de 1 punct.
  Victor Taraș conduce în ierarhia rezervată juniorilor (maximum 16 ani), cu 5 puncte avans.
  Cristian Moisescu este al șaselea în clasamentul eSports, la 32 puncte de prima poziție.

  Foto-Virtual Racing Romania  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss