More

  Latest Posts

  Todd Bodine va reveni în NASCAR Truck Series în 2022

  Veteranul NASCAR Todd Bodine se va întoarce pe pistă în 2022 pentru Truck Series cu Toyota.

  În vârstă de 57 de ani, Bodine a început 794 de curse la nivel național, câștigând de 15 ori în NASCAR Xfinity Series și 22 de curse în NASCAR Truck Series.

  Bodine a câștigat, de asemenea, titlul Truck Series atât în 2006, cât și în 2010. La nivel de Cupă, a început 241 de curse, obținând cinci pole-uri și clasându-se până pe locul trei pe Atlanta Motor Speedway în 1994.

  În ultimii ani, a lucrat pentru FOX Sports 1 ca analist pentru evenimentele CWTS. Nu a mai început o cursă la nivel național din 2017, când a alergat o singură cursă NXS.

  Acum, el este pregătit pentru o revenire surpriză în 2022 cu Halmar-Friesen Racing, pilotând o a doua intrare Toyota Tundra pentru echipă. El va începe șase curse de camioane, devenind al 28-lea pilot din istoria NASCAR care a început peste 800 de evenimente la nivel național.

  El va concura la Las Vegas Motor Speedway în martie, Darlington Raceway și Texas Motor Speedway în mai, Sonoma Raceway în iunie, Nashville Superspeedway în iunie și Pocono Raceway în iulie.

  „Am început să vorbim despre posibilitatea de a face așa ceva cu Marcus Lemonis (CEO și președinte al Camping World) în această perioadă anul trecut”, a explicat Bodine. „Când Marcus a scris pe Twitter în octombrie că are nevoie de 800 de motive de la fani pentru ca acest lucru să se întâmple, fanii au răspuns cu mii de motive!

  Suntem încântați de oportunitatea de a atinge marca de 800 de starturi cu echipa HFR. De asemenea, este grozav să revin cu Toyota. Avem 23 de victorii și 2 campionate cu Toyota, așa că sunt mândru că ating această etapă într-o Tundra.

  Am auzit deja de la mai mulți piloți CWTS, care nu au concurat niciodată împotriva mea în trecut, sunt foarte încântați să concureze cu mine!”

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss