GP24 Media

LATEST POSTS

Team Rosberg devine cea de-a doua fostă echipă de uzină Audi care își ia un angajament față de DTM 2021

Vizualizări: 17685

Team Rosberg, care l-a propulsat pe Rene Rast spre cele trei titluri DTM, a devenit cea de-a doua fostă echipă de uzină Audi care a anunțat că va rămâne în DTM anul viitor.

Team Rosberg a fost o parte integrală din DTM din 1995, dar au existat câteva semne de întrebare cu privire la viitorul său în serie, după ce s-a constatat că a concediat unii dintre angajații săi după ce a pierdut sprijinul din fabrică de la Audi, ca parte a ieșirii producătorului din campionat. Dar, după ce a declarat că era necesar să treacă la o operațiune mai slabă pentru a funcționa ca o echipă de curse auto-finanțată, Team Rosberg a confirmat acum că va rămâne în DTM pentru următorii doi ani, deoarece categoria adoptă regulile GT3 . Deși detaliile exacte ale programului său nu sunt încă dezvăluite, dincolo de faptul că va rula două mașini, este de așteptat să își continue parteneriatul cu Audi și să lanseze o pereche de R8 LMS GT3 în categorie.

Echipa Rosberg este a doua echipă Audi de uzină care confirmă că va rămâne în DTM după ce Abt a luat o decizie similară, și a cincea per total care anunță că va face parte din grila 2021, alăturându-se GruppeM (Mercedes), 2 Seas Motorsport și Jenson Team Rocket RJN (ambii McLaren).

“Ne-a fost clar că vom lucra la asta cu cea mai mare prioritate, pentru a ne dovedi performanța în cea mai profesională serie de sprint din lume”, a declarat directorul echipei, Kimmo Liimatainen.

Team Rosberg devine cea de-a doua fostă echipă de uzină Audi care își ia un angajament față de DTM 2021

„În circumstanțele speciale din 2020, a fost extrem de valoros ca noi, ca echipă, să reușim din nou să sărbătorim un titlu. Scopul nostru este să câștigăm, la începutul anului viitor, vom prezenta cu cine și cum intenționăm să ne atingem obiectivul ambițios. Astăzi, sunt deosebit de încântat să pot confirma participarea noastră cu două vehicule la DTM 2021 și 2022. Planificând pentru DTM, am lucrat cu Rosberg Extreme Racing, RXR și am realizat încă un proiect minunat – lucrăm cu entuziasm la această nouă experiență.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sezonul DTM 2021, primul care prezintă mașini GT3, este programat să înceapă la Igora Drive din Rusia, în perioada 29-30 mai. Un total de nouă runde sunt planificate anul viitor, patru runde având loc în Germania și celelalte cinci runde programate în altă parte a Europei. Șeful seriei, Gerhard Berger, așteaptă cel puțin 20 de mașini de la cinci producători diferiți la începutul erei GT3 a seriei.

Sursa: Team Rosberg
Photocredit: Team Rosberg
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES