More

  Latest Posts

  Team Hard îl desemnează pe Geddie ca al doilea pilot Cupra pentru sezonul 2021 BTCC

  Team Hard, favoritul fanilor British Touring Car Championship, și-a confirmat al doilea pilot pentru sezonul 2021, la doar câteva zile după primul. Scoțianul Glynn Geddie, care a disputat ultimele două runde ale sezonului 2020 cu echipa, i se va alătura lui Jack Goff în distribuția echipei în Cupra Leons.

  The Cupras este noul proiect al echipei și se află în prezent în procesul de construcție, pentru a înlocui venerabilul Volkswagen CC, pe care Hard l-a pensionat la sfârșitul acestui sezon.

  Geddie, în vârstă de 30 de ani, și-a făcut reputația în Porsche Carrera Cup GB și în Campionatul Britanic GT, înainte de a deveni debutant BTCC în 2014, alături de echipa United Autosports Toyota Avensis. După mai multe finalizări cu înscrieri de punctaje, el s-a despărțit de echipă în așteptarea unui proces pentru o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru care a fost ulterior condamnat. Geddie s-a întors la BTCC pentru două runde în 2018 cu un AmD Tuning MG6, înainte de apariția sa în acest an în VW-ul lui Hard.

  „Aștept cu nerăbdare să concurez în BTCC pentru o întreagă campanie pentru prima dată în 2021”, a spus Geddie. „Asocierea cu Tony [Gilham, șeful Hard] și echipa de la sfârșitul sezonului 2020 a fost o experiență extraordinară și a fost frumos să revin încet în curse strânse, roată la roată, după ce am petrecut ultimele câteva sezoane în disciplina GT. De fapt, m-am surprins. M-am gândit că îmi va lua ceva mai mult timp să mă întorc în procesul de a extrage maximul din mașinile cu tracțiune față. A înscrie puncte la întoarcerea la serie a fost un rezultat excelent și de care sunt extrem de mândru. Când Tony mi-a vorbit despre planurile echipei cu Cupra Leon, a fost imposibil să nu mă entuziasmez și să nu vreau să fiu implicat. Această echipă are ambiții mari și sunt încântat să fiu la bord pentru a contribui la dezvoltarea nu numai a noii mașini, ci și a următorului capitol al călătoriei lor în motorsport.”

  Gilham a spus: „Glynn a fost un avantaj strălucit pentru echipă la sfârșitul sezonului 2020 și chiar i-a dat bătăi de cap lui Jack, în ciuda faptului că nu a mai concurat într-o mașină cu tracțiune față de câțiva ani. Este de neprețuit să avem doi piloți care să se potrivească atât de bine, ceea ce le permite să lucreze împreună pentru a ajunge în top, iar ritmul lui Glynn a fost un factor major în decizia noastră de a-i oferi o tură în noul Cupra Leon pentru 2021. Ambii piloți vor avea un plan extins de testare înainte de deschiderea sezonului pentru a ne permite să le oferim o platformă pentru a extrage maximul din noile lor mașini din start. Am încredere deplină în Glynn și sunt pozitiv cu privire la șansele sale de a obține Trofeul Jack Sears în 2021.”

  Sursa: Team Hard

  Photocredit: Team Hard


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss