Latest Posts

Team Hard îl desemnează pe Geddie ca al doilea pilot Cupra pentru sezonul 2021 BTCC

Vizualizări: 29324

Team Hard, favoritul fanilor British Touring Car Championship, și-a confirmat al doilea pilot pentru sezonul 2021, la doar câteva zile după primul. Scoțianul Glynn Geddie, care a disputat ultimele două runde ale sezonului 2020 cu echipa, i se va alătura lui Jack Goff în distribuția echipei în Cupra Leons.

The Cupras este noul proiect al echipei și se află în prezent în procesul de construcție, pentru a înlocui venerabilul Volkswagen CC, pe care Hard l-a pensionat la sfârșitul acestui sezon.

Geddie, în vârstă de 30 de ani, și-a făcut reputația în Porsche Carrera Cup GB și în Campionatul Britanic GT, înainte de a deveni debutant BTCC în 2014, alături de echipa United Autosports Toyota Avensis. După mai multe finalizări cu înscrieri de punctaje, el s-a despărțit de echipă în așteptarea unui proces pentru o infracțiune de conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru care a fost ulterior condamnat. Geddie s-a întors la BTCC pentru două runde în 2018 cu un AmD Tuning MG6, înainte de apariția sa în acest an în VW-ul lui Hard.

„Aștept cu nerăbdare să concurez în BTCC pentru o întreagă campanie pentru prima dată în 2021”, a spus Geddie. „Asocierea cu Tony [Gilham, șeful Hard] și echipa de la sfârșitul sezonului 2020 a fost o experiență extraordinară și a fost frumos să revin încet în curse strânse, roată la roată, după ce am petrecut ultimele câteva sezoane în disciplina GT. De fapt, m-am surprins. M-am gândit că îmi va lua ceva mai mult timp să mă întorc în procesul de a extrage maximul din mașinile cu tracțiune față. A înscrie puncte la întoarcerea la serie a fost un rezultat excelent și de care sunt extrem de mândru. Când Tony mi-a vorbit despre planurile echipei cu Cupra Leon, a fost imposibil să nu mă entuziasmez și să nu vreau să fiu implicat. Această echipă are ambiții mari și sunt încântat să fiu la bord pentru a contribui la dezvoltarea nu numai a noii mașini, ci și a următorului capitol al călătoriei lor în motorsport.”

Team Hard îl desemnează pe Geddie ca al doilea pilot Cupra pentru sezonul 2021 BTCC

Gilham a spus: „Glynn a fost un avantaj strălucit pentru echipă la sfârșitul sezonului 2020 și chiar i-a dat bătăi de cap lui Jack, în ciuda faptului că nu a mai concurat într-o mașină cu tracțiune față de câțiva ani. Este de neprețuit să avem doi piloți care să se potrivească atât de bine, ceea ce le permite să lucreze împreună pentru a ajunge în top, iar ritmul lui Glynn a fost un factor major în decizia noastră de a-i oferi o tură în noul Cupra Leon pentru 2021. Ambii piloți vor avea un plan extins de testare înainte de deschiderea sezonului pentru a ne permite să le oferim o platformă pentru a extrage maximul din noile lor mașini din start. Am încredere deplină în Glynn și sunt pozitiv cu privire la șansele sale de a obține Trofeul Jack Sears în 2021.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Team Hard
Photocredit: Team Hard
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Team Hard

Latest Posts

Don't Miss