More

  Latest Posts

  TCR Tasmania : Soutar câștigă cursa finală marcată cu steag roșu

  Zac Soutar a câștigat prima victorie TCR Australia în cursa finală a weekendului din Tasmania, care a fost semnalată devreme cu steag roșu pentru a permite repararea barierelor.

  Soutar a terminat pe locul al doilea întâlnirea scurtată de 16 tururi de la Symmons Plains, dar a primit victoria în urma unei penalizări de cinci secunde pentru polesitter-ul Josh Buchan. Buchan făcuse totul în capacitatea sa pentru a rămâne în frunte de la început până la sfârșit, perfecționând lansarea de pe linia interioară nefavorabilă și apoi reușind cu brio reluarea pentru a trece linia de sosire cu un avans de peste trei secunde.

  Cu toate acestea, o penalizare de timp pentru că s-a împletit în spatele mașinii de siguranță a devenit distrugerea lui, scăzându-l pe locul patru la steag. Cursa a fost semnalizată de steaguri roșii timp de peste 20 de minute în urma unei coliziuni puternice între Brad Shiels și Dylan O’Keefe în turul 4, care l-a trimis pe pilotul GRM în lateral în pitwall. Cu barierele puternic avariate și cu mașina lui O’Keefe blocată pe linia de start/finish, cursa a fost oprită în turul 7 pentru a le permite comisarilor să elibereze pista.

  TCR

  A urmat o cursă de 10 minute până la final, Bushan și-a extins avantajul în față cu o serie de tururi rapide, dar nu a reușit să depășească penalizarea de cinci secunde pentru a păstra victoria. Soutar, care s-a ciocnit cu campionul din 2019, Will Brown, la start, într-un incident care l-a lăsat pe pilotul MPC Audi cu un tur în urmă, a fost principalul beneficiar al penalizării lui Buchan, obținând prima sa victorie TCR Australia într-o Honda cu intrare privată.

  Tony D’Alberto de la Wall Racing a trecut cu o dublă Honda, terminând cu mai puțin de o secundă în spatele lui Soutar, câștigătorul Cursei 2 Jordan Cox (GRM Peugeot) completând locurile pe podium după ce a trecut de Tilton Racing Hyundai de la Shiels în penultimul tur. Shiels a fost în cele din urmă clasat pe locul cinci, în spatele mașinii penalizate a lui Buchan, coechipierul lui Buchan, Nathan Morcom, terminând pe locul șase.

  Jay Hanson a fost al șaptelea pentru echipa Melbourne Performance Audi, învingându-l pe Michael Caruso, GRM Peugeot-ul lui Aaron Cameron și Forza Brakes Audi-ul lui Liam McAdam. Veteranul Supercars Fabian Coulthard (Wall Racing Honda) și-a încheiat primul weekend TCR pe locul 14, chiar înaintea Audi-ului lui Brown. James Moffat a fost exclus din cursă după ce Renault-ul său a fost grav avariat într-un incident cu Hanson la începutul zilei. De asemenea, Ben Bargwanna nu a putut lua startul după ce a raportat probleme la frâne în turul de formare.

  • Mai multe știri despre TCR găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss