GP24 Media

LATEST POSTS

Supercars își repornește motoarele la finele lui Iunie

Vizualizări: 21858

O veste bună vine din Australia. Campionatul Australian de Turisme, cunoscut ca și Supercars, își va reîncepe activitatea la finele lunii Iunie.

Sezonul se va relua pe circuitul Sydney Motorsport Park în perioada 27-28 Iunie. Inițial, această rundă trebuia să se țină la lumina nocturnii, dar ea va fi pe zi.

Pentru a preveni răspândirea virusului, conducerea campionatului a luat măsuri drastice: vor fi doar două zile de concurs, totul va fi difuzat doar pe TV, numărul maxim de personal este redus la 13 inclusiv cu piloții, restul personalului nu va avea voie în paddock (șefi de echipă, oameni de media, oficiali), spectatorii nu vor avea acces.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sean Seaner, CEO Supercars: “Sunt două motive pentru aceste restricții. Primul ar fi cel logistic, majoritatea echipelor venind din Queensland și Victoria. Personalul va sta la hotelul de lângă circuit. Totodată, este un avantaj pentru echipa TV ce poate aduce mai puțini oameni ca să nu îi mai pună pe drumuri inutil. Ca adaos, este o bază bună pentru noi dintr-un punct de management. Este suficient spațiu în spatele garajelor, chiar și garajele sunt destul de mari, astfel putem pune în aplicare aceste restricții și să ne conformăm la acestea. Deci, a fost o decizie atât de adaptare, cât și de logistică.”

Foto-Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Australian Supercars
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES