More

  Latest Posts

  Supercars își repornește motoarele la finele lui Iunie

  O veste bună vine din Australia. Campionatul Australian de Turisme, cunoscut ca și Supercars, își va reîncepe activitatea la finele lunii Iunie.

  Sezonul se va relua pe circuitul Sydney Motorsport Park în perioada 27-28 Iunie. Inițial, această rundă trebuia să se țină la lumina nocturnii, dar ea va fi pe zi.

  Pentru a preveni răspândirea virusului, conducerea campionatului a luat măsuri drastice: vor fi doar două zile de concurs, totul va fi difuzat doar pe TV, numărul maxim de personal este redus la 13 inclusiv cu piloții, restul personalului nu va avea voie în paddock (șefi de echipă, oameni de media, oficiali), spectatorii nu vor avea acces.

  Sean Seaner, CEO Supercars: “Sunt două motive pentru aceste restricții. Primul ar fi cel logistic, majoritatea echipelor venind din Queensland și Victoria. Personalul va sta la hotelul de lângă circuit. Totodată, este un avantaj pentru echipa TV ce poate aduce mai puțini oameni ca să nu îi mai pună pe drumuri inutil. Ca adaos, este o bază bună pentru noi dintr-un punct de management. Este suficient spațiu în spatele garajelor, chiar și garajele sunt destul de mari, astfel putem pune în aplicare aceste restricții și să ne conformăm la acestea. Deci, a fost o decizie atât de adaptare, cât și de logistică.”

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: Australian Supercars

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss