GP24 Media

LATEST POSTS

Sophia Floersch a avut o intervenție chirurgicală de șapte ore încheiată cu succes

Vizualizări: 23608

Sophia Floersch a avut o operație reușită de șapte ore pe fractura spinării pe care a suferit-o în accidentului la Grand Prix din Macao, au confirmat medicii.

Sophia a fost rănit într-un accident violent în cursa de la F3, duminică, după ce a fost lansat în aer și peste o altă mașină înainte să lovească un podium de presă.

O operatie de sapte ore pe spate a fost efectuata luni, doctorii spunand, intr-o conferinta de presa, ca semnele sale vitale sunt stabile si membrele active. Ea va rămâne în spital timp de până la două săptămâni.

Un mesaj din contul său oficial Twitter a spus că nu au existat complicații din operația delicată.

“Echipa medicală lucrează încet încet pentru a evita riscurile”, a spus acesta. “Cursul chirurgical anterior este bun și fără complicații. Operația care a început în această dimineață continuă. ”

Sa confirmat, de asemenea, că pilotul echipei TOM, Sho Tsuboi, a fost eliberat din spital în noaptea de duminică, în timp ce fotograful rănit, Hiroyuki Minami, a fost, de asemenea, eliberat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Chinezul fotograf Chan Weng Wang, care are un ficat lacerat, este așteptat să rămână în spital pentru încă 10 zile.

Marele arbitru Chan Cha a suferit tăieturi și o maxilară ruptă, dar ar trebui eliberată în trei-patru zile.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES