More

  Latest Posts

  Shwartzman, susținut de Ferrari, va conduce pentru Haas la Abu Dhabi Young Driver Test

  Membrul Ferrari Driver Academy, Robert Shwartzman, va prelua volanul Haas VF-21 la testul pentru tinerii piloţi din Abu Dhabi, la sfârșitul sezonului de F1.

  Rusul în vârstă de 22 de ani este campionul Formula 3 din 2019 și a câștigat două curse de Formula 2 în acest sezon pentru campionii în curs PREMA. Shwartzman l-a avut partener pe Mick Schumacher la echipă sezonul trecut, înainte ca Schumacher să facă pasul la Haas.

  „În primul rând, aș dori să mulțumesc echipei Haas F1, Scuderiei Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru această mare oportunitate”, a spus el.

  „Acesta va fi primul meu test cu Haas F1 Team și aștept cu nerăbdare să cunosc o nouă echipă, un mediu și, de asemenea, să învăț cât mai multe de la ei. Să am șansa de a conduce pentru o altă echipă de F1 este pur și simplu incredibil și abia aștept să lucrez cu toată lumea.”

  Shwartzman

  Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, a lăudat abilitățile pilotului susținut de Ferrari: „Așteptăm cu nerăbdare să testăm cu Robert la Yas Marina în decembrie. El este, evident, foarte apreciat de Ferrari – făcând parte din programul lor de piloţi de la sfârșitul anului 2017.

  „Abilitatea lui este evidentă când te uiți la performanțele sale din ultimele sezoane – mai ales în sezonul său de debutant în Formula 2 de anul trecut – concurând împotriva celor doi piloți ai noștri Mick Schumacher și Nikita Mazepin. Suntem încântați să-i putem oferi lui Robert o ieșire cu o mașină de Formula 1 și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el la Abu Dhabi.”

  Au rămas două runde în campionatul 2021 de F2, Shwartzman ocupând locul al treilea în spatele viitorului pilot Alfa Romeo Guanyu Zhou și al pilotului de rezervă al Alpine 2022 Oscar Piastri.

  Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss