More

  Latest Posts

  Natori ia o pauză de la curse în timp ce mișcarea planificată de F2 cade

  Campionul Super Formula Lights Teppei Natori a anunțat că va lua un an din curse în 2022, deoarece o mutare planificată la Formula 2 pare să fi eșuat.

  Natori a postat duminică seara pe rețelele de socializare pentru a spune că a fost forțat să iasă pe margine de o „diferență de opinie” față de compania sa de management.

  Aceasta este o referire probabilă la compania financiară Buzz, care a susținut participarea la teste a lui Natori cu echipa Trident F2 luna trecută la Abu Dhabi, care a fost văzută ca un precursor al unei conduceri cu normă întreagă în seria de asistență pentru Formula 1.

  „Din noiembrie, pregătirile noastre pentru cursa peste ocean mergeau înainte, iar în decembrie s-a decis, dar din cauza unei divergențe de opinie cu compania mea de management, am abandonat acele planuri”, a scris Natori.

  „În acea perioadă mi s-au făcut multe oferte să continui cursele în Japonia, dar pentru că deja fusese decis că voi concura peste ocean, le-am refuzat pe toate.

  „Ca urmare, acum sunt într-o situație în care nu pot concura în 2022 și va trebui să renunț la curse timp de un an.

  “În prezent, lucrez zilnic pentru sezonul 2023. Voi face tot posibilul să arăt tuturor o performanță puternică în 2023.”

  Natori

  Natori a rămas în Super Formula Lights pentru un al doilea sezon anul trecut, după ce și-a pierdut statutul de junior Honda și a câștigat titlul de piloți pentru B-Max Racing înaintea lui Giuliano Alesi.

  El a combinat asta cu o unitate SUPER GT pentru echipa Honda GT300 UpGarage, împărțind o mașină cu Takashi Kobayashi.

  Natori a fost legat de o mutare la garajul Nissan SUPER GT anul trecut, înainte să devină clar că țintește o întoarcere în Europa, după ce a mai concurat în FIA F3 în 2019, cu sprijinul Honda.

  Honda a anunțat deja că unul dintre actualii piloți juniori, Iori Kimura, va prelua conducerea SF Lights a lui Natori la B-Max, în timp ce un alt membru al garajului său, Kakunoshin Ota, va ocupa postul vacant de SUPER GT la UpGarage.

  Japonia va fi în continuare reprezentată pe grila F2 2022 de Marino Sato (Virtuosi) și Ayumu Iwasa (DAMS), susținut de Honda.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss