Latest Posts

Fostul junior Ferrari Armstrong se alătură echipei Hitech pentru sezonul 2022 de F2

Vizualizări: 32047

Fostul junior Ferrari, Marcus Armstrong, s-a alăturat echipei Hitech pentru sezonul 2022 de Formula 2, părăsind DAMS după un sezon.

Armstrong se alătură echipei Hitech pentru al treilea an în serie, după ce a concurat pentru ART în 2020, înainte de a trece la DAMS pentru 2021.

Hitech își completează astfel line-up-ul pentru 2022 după ce și-a păstrat serviciile juniorului Red Bull Juri Vips, în timp ce Liam Lawson a părăsit echipa britanică pentru a li se alătura celor de la Carlin.

După câteva sezoane dificile în F2, Armstrong și-a asigurat victoria remarcabilă la cursa de sprint de la Jeddah, după ce l-a oprit pe compatriotul Lawson, ajutând să-şi asigure locul 13 în clasamentul piloților.

„Sunt încântat să mă alătur echipei Hitech în acest sezon în Formula 2”, a spus Armstrong.

„Directorul echipei Oliver Oakes m-a adus în Europa cu câțiva ani în urmă și am văzut Hitech în primele zile. De atunci, s-a transformat într-una dintre puterile Formulei 2 și 3.

„Abia aștept să lucrez cu un grup de oameni de succes și să ofer tot ce am în noua mea echipă Hitech anul acesta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

A fost anunțat anterior că Ferrari Driver Academy și Armstrong se vor despărți după perioada de cinci ani a tânărului în program, alăturându-se după ce au câștigat titlul italian de F4.

Armstrong a trecut apoi la F3 – rămânând cu echipa Prema care l-a ajutat să se glorifice în F4 – și a rămas cu ținuta lui Rene Rosin pentru FIA F3, în timp ce a trecut de la vechea serie GP3 în 2019.

Luptându-se împotriva colegilor de echipă Robert Shwartzman și Jehan Daruvala pentru titlu, Armstrong a terminat pe locul secund cu trei victorii de-a lungul sezonului.

Asigurându-și promovarea în F2, Armstrong a îndurat un 2020 dificil cu ART, în ciuda unui început luminos în care a reușit două podiumuri în prima pereche de runde de pe Red Bull Ring, înainte de a trece la DAMS.

Semnarea lui Armstrong vine în timp ce grila de F2 2022 începe să se umple, semnarea lui Jake Hughes de luni dovedindu-se a fi prima pentru viitorul Van Amersfoort Racing.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss