More

  Latest Posts

  Fostul junior Ferrari Armstrong se alătură echipei Hitech pentru sezonul 2022 de F2

  Fostul junior Ferrari, Marcus Armstrong, s-a alăturat echipei Hitech pentru sezonul 2022 de Formula 2, părăsind DAMS după un sezon.

  Armstrong se alătură echipei Hitech pentru al treilea an în serie, după ce a concurat pentru ART în 2020, înainte de a trece la DAMS pentru 2021.

  Hitech își completează astfel line-up-ul pentru 2022 după ce și-a păstrat serviciile juniorului Red Bull Juri Vips, în timp ce Liam Lawson a părăsit echipa britanică pentru a li se alătura celor de la Carlin.

  După câteva sezoane dificile în F2, Armstrong și-a asigurat victoria remarcabilă la cursa de sprint de la Jeddah, după ce l-a oprit pe compatriotul Lawson, ajutând să-şi asigure locul 13 în clasamentul piloților.

  „Sunt încântat să mă alătur echipei Hitech în acest sezon în Formula 2”, a spus Armstrong.

  „Directorul echipei Oliver Oakes m-a adus în Europa cu câțiva ani în urmă și am văzut Hitech în primele zile. De atunci, s-a transformat într-una dintre puterile Formulei 2 și 3.

  „Abia aștept să lucrez cu un grup de oameni de succes și să ofer tot ce am în noua mea echipă Hitech anul acesta.”

  A fost anunțat anterior că Ferrari Driver Academy și Armstrong se vor despărți după perioada de cinci ani a tânărului în program, alăturându-se după ce au câștigat titlul italian de F4.

  Armstrong a trecut apoi la F3 – rămânând cu echipa Prema care l-a ajutat să se glorifice în F4 – și a rămas cu ținuta lui Rene Rosin pentru FIA F3, în timp ce a trecut de la vechea serie GP3 în 2019.

  Luptându-se împotriva colegilor de echipă Robert Shwartzman și Jehan Daruvala pentru titlu, Armstrong a terminat pe locul secund cu trei victorii de-a lungul sezonului.

  Asigurându-și promovarea în F2, Armstrong a îndurat un 2020 dificil cu ART, în ciuda unui început luminos în care a reușit două podiumuri în prima pereche de runde de pe Red Bull Ring, înainte de a trece la DAMS.

  Semnarea lui Armstrong vine în timp ce grila de F2 2022 începe să se umple, semnarea lui Jake Hughes de luni dovedindu-se a fi prima pentru viitorul Van Amersfoort Racing.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss