More

  Latest Posts

  Fostul junior Ferrari Armstrong se alătură echipei Hitech pentru sezonul 2022 de F2

  Fostul junior Ferrari, Marcus Armstrong, s-a alăturat echipei Hitech pentru sezonul 2022 de Formula 2, părăsind DAMS după un sezon.

  Armstrong se alătură echipei Hitech pentru al treilea an în serie, după ce a concurat pentru ART în 2020, înainte de a trece la DAMS pentru 2021.

  Hitech își completează astfel line-up-ul pentru 2022 după ce și-a păstrat serviciile juniorului Red Bull Juri Vips, în timp ce Liam Lawson a părăsit echipa britanică pentru a li se alătura celor de la Carlin.

  După câteva sezoane dificile în F2, Armstrong și-a asigurat victoria remarcabilă la cursa de sprint de la Jeddah, după ce l-a oprit pe compatriotul Lawson, ajutând să-şi asigure locul 13 în clasamentul piloților.

  „Sunt încântat să mă alătur echipei Hitech în acest sezon în Formula 2”, a spus Armstrong.

  „Directorul echipei Oliver Oakes m-a adus în Europa cu câțiva ani în urmă și am văzut Hitech în primele zile. De atunci, s-a transformat într-una dintre puterile Formulei 2 și 3.

  „Abia aștept să lucrez cu un grup de oameni de succes și să ofer tot ce am în noua mea echipă Hitech anul acesta.”

  A fost anunțat anterior că Ferrari Driver Academy și Armstrong se vor despărți după perioada de cinci ani a tânărului în program, alăturându-se după ce au câștigat titlul italian de F4.

  Armstrong a trecut apoi la F3 – rămânând cu echipa Prema care l-a ajutat să se glorifice în F4 – și a rămas cu ținuta lui Rene Rosin pentru FIA F3, în timp ce a trecut de la vechea serie GP3 în 2019.

  Luptându-se împotriva colegilor de echipă Robert Shwartzman și Jehan Daruvala pentru titlu, Armstrong a terminat pe locul secund cu trei victorii de-a lungul sezonului.

  Asigurându-și promovarea în F2, Armstrong a îndurat un 2020 dificil cu ART, în ciuda unui început luminos în care a reușit două podiumuri în prima pereche de runde de pe Red Bull Ring, înainte de a trece la DAMS.

  Semnarea lui Armstrong vine în timp ce grila de F2 2022 începe să se umple, semnarea lui Jake Hughes de luni dovedindu-se a fi prima pentru viitorul Van Amersfoort Racing.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss