Latest Posts

ART îşi completează formația de F2 cu juniorul Mercedes Vesti

Vizualizări: 35226

Juniorul Mercedes Frederik Vesti va trece în Formula 2 pentru 2022, completând formația ART în calitate de partener al danezului Theo Pourchaire.

Vesti s-a alăturat echipei pentru a doua sa campanie ​​de Formula 3 anul trecut, replicând locul al patrulea pe care l-a asigurat în primul său sezon de F3 cu Prema – deși cu două victorii mai puțin la echipa franceză.

După ce a câștigat cursa specială de la Red Bull Ring anul trecut, Vesti a sperat să lupte pentru titlul de F3, dar a fost depășit de eventualul câștigător Dennis Hauger și perechea Trident Jack Doohan și Clement Novalak.

Vesti s-a conectat cu echipa în testul de F2 post-sezon de la Abu Dhabi, reușind al nouălea timp în sesiunea de după-amiază din prima zi.

„Să semnez contractul de Formula 2 cu ART Grand Prix este un lucru mare pentru mine”, a spus Vesti.

„Am muncit incredibil de mult în F3 sezonul trecut și să continuăm împreună progresul în Formula 2 este important pentru următorul meu pas.

„Acum este crucial să înțelegem toate micile detalii ale Formulei 2 pentru a atinge maximul în 2022.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Testele din Abu Dhabi au mers foarte bine și am învățat o mulțime de lucruri noi. Abia aștept să fiu în mașină pentru primul test din Bahrain!

„Vreau să mulțumesc ART Grand Prix pentru această mare oportunitate și pentru că au crezut în mine.”

ART

Înainte de a se alătura domeniului FIA F3, Vesti a obținut titlul de Campion European de Formula Regional în 2019, câștigând 13 curse cu Prema.

Vesti a concurat anterior pentru Van Amersfoort Racing în ADAC Formula 4, îmbinând asta cu o campanie parțială de F4 daneză în care a terminat pe locul al doilea la general.

ART devine a opta echipă de F2 care își completează formația din 2022, doar Charouz, Trident și Campos nu au confirmat locurile libere.

Nou-veniții Van Amersfoort au dezvăluit recent semnarea lui Amaury Cordeel la echipa sa de F2, în parteneriat cu Jake Hughes la echipă, în timp ce Hitech a anunțat, de asemenea, semnarea lui Marcus Armstrong săptămâna aceasta pentru a fi partener cu juniorul Red Bull, Juri Vips.

Campos încă nu a semnat un partener pentru Ralph Boschung, care rămâne la echipă în 2022, după cea mai bună campanie a sa de F2 de anul trecut.

Trident l-a înscris doar pe debutantul Calan Williams pentru 2022, iar Charouz are un loc nedeclarat alături de fostul pilot Euroformula Open Cem Bolukbasi.

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss