Latest Posts

Şeful PREMA, Rosin – “Pregătirile pentru 2022 au început imediat după Soci”

Vizualizări: 23725

Șeful PREMA Racing, René Rosin, a indicat a cincea rundă a sezonului de la Spa ca fiind momentul în care echipa sa a pierdut titlul, dar a susținut că vor riposta în 2022, spunând că planificarea a început imediat după ultima cursă de la Sochi.

Campionii din 2019 și 2020 au căutat inițial calea pentru a câștiga al treilea titlu consecutiv al echipelor, înainte ca o rundă de opt puncte în Belgia pentru PREMA să-i permită echipei Trident să-i ajungă din urmă și, în cele din urmă, să-i depășească în finala sezonului.

Și deși Rosin crede că GP-ul anulat de la Sochi ar fi putut juca în favoarea lor, cu Arthur Leclerc pregătit să înceapă de pe locul șase înaintea tuturor celor trei piloţi Trident, șeful echipei a recunoscut că pur și simplu au făcut prea multe greșeli în acest an.

„În primul rând, nu sunt aici încercând să găsesc scuze, Trident a câștigat, au făcut o treabă bună, dar cu siguranță vreau să mă întorc la câștig.

Şeful PREMA, Rosin - "Pregătirile pentru 2022 au început imediat după Soci"

„Pierderea Cursei 2 de la Sochi a avut un impact. Dacă am fi făcut Cursa 2, am fi avut o mentalitate total diferită în Cursa 3, dar așa cum a fost, a trebuit să mergem pe modul totul sau nimic în Cursa 3.

„Sunt mulțumit de formația noastră din acest an. Până la Spa, am fost destul de înainte, dar Spa a fost punctul de cotitură. Am făcut niște greșeli și nu am înscris suficiente puncte. Totuși, nu vreau să acuz piloţii pentru că au încercat mereu să facă tot posibilul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Trebuie să lucrăm la mașină, să lucrăm cu piloţii noștri și să ne concentrăm. Cred că este foarte posibil să realizăm lucruri bune anul viitor.”

Într-adevăr, până în runda 5 la Spa, PREMA a avut un avantaj de 88 de puncte față de Trident, dar a ajuns să piardă campionatul în fața italienilor cu patru puncte.

Şeful PREMA, Rosin - "Pregătirile pentru 2022 au început imediat după Soci"

În ciuda dezamăgirii, Rosin nu a fost dispus să se oprească asupra trecutului, concentrându-se în schimb pe 2022 și pe încercarea lor de a reveni la vârful clasamentului echipelor și de a păstra titlul de piloți pentru al patrulea an.

„Am vrut să câștig ambele campionate și mi-e mai foame decât înainte”, a continuat el. „Pentru noi, ar fi fost cel de-al 11-lea titlu consecutiv în campionatul pe echipe la acest nivel de curse, așa că sunt puțin amar pentru că am vrut să ating acel record. Îmi va oferi un plus de putere și efort pentru a face o treabă mai bună anul viitor.

„Am avut deja o întâlnire după ultima cursă de la Sochi pentru a ne pregăti pentru 2022, ceea ce este puțin trist pentru că vrei să sărbătorești ceea ce ai realizat. Cu Dennis Hauger câștigând, am luat trei titluri ale piloţilor la rând, ceea ce este un rezultat foarte bun și merită sărbătorit.

„Dar, pe de altă parte, concentrarea noastră trebuia să fie deja pe 2022 și să încercăm să facem tot posibilul pentru a îmbunătăți greșelile pe care le-am făcut anul acesta. Încercăm să facem o treabă mai bună din partea echipei, cât și din partea piloţilor.”

Şeful PREMA, Rosin - "Pregătirile pentru 2022 au început imediat după Soci"

PREMA mai are câteva zile până la ultima sesiune de teste a sezonului și Rosin are deja o idee bună despre cine va conduce pentru echipă în 2022.

„Sper să obțin doi piloţi experimentați și un începător, dar există încă un semn de întrebare și ajungem la punctul în care trebuie să iau o decizie”, a explicat el. „Sincer, acum mulți piloţi vor să semneze înainte de teste.

„În mod normal, testăm și apoi alegem. Anul acesta, nu arată așa. Încerc mereu să scot tot ce este mai bun din asta pentru că toată lumea împinge ca să ne bată, așa că trebuie să fiu mereu înaintea lor.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 3 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 3
Photocredit: Formula 3
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 3

Latest Posts

Don't Miss