More

  Latest Posts

  Șeful de echipaj, Drew Blickensderfer, va părăsi FRM

  Drew Blickensderfer, șef de echipaj, de două ori câștigător la Daytona 500, a decis să se despartă de Front Row Motorsports.

  Veteranul CC a petrecut aproape 400 de curse în vârful boxei la nivelul Cupei. A lucrat cu Roush Fenway Racing, Richard Petty Motorsports și Richard Childress Racing înainte de a se alătura Front Row Motorsports în 2019.

  Blickensderfer a câștigat prima sa cursă ca șef de echipaj din Cup Series, luând victoria la Daytona 500 din 2009 cu pilotul Matt Kenseth. El și Kenseth aveau să câștige chiar în weekendul următor la Auto Club Speedway. În 2011, a câștigat din nou la Daytona, de data aceasta cu David Ragan în cursa de 400 de mile mai târziu în sezon.

  Aproape un deceniu complet după aceea, el avea să obțină a doua victorie în Daytona 500 din 2021 cu pilotul Michael McDowell.

  O declarație publicată vineri de la FRM explică că Blickensderfer a părăsit organizația pentru a urmări alte opțiuni, proprietarul echipei Bob Jenkins spunând:

  „Drew a ajutat să conducă echipa nr. 34 la noi culmi de când a venit la Front Row Motorsports, evidențiată prin câștigarea Daytona 500. Acum suntem în proces de a ne asigura următorul lider în organizația noastră pentru a continua fundația solidă care a fost construită. Acest proces a început și ne vom deplasa rapid. Îi dorim lui Drew tot ce este mai bun în următoarele eforturi.”

  Nicio înlocuire nu a fost anunțată în acest moment.

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss