Latest Posts

Șeful de echipaj, Drew Blickensderfer, va părăsi FRM

Vizualizări: 30362

Drew Blickensderfer, șef de echipaj, de două ori câștigător la Daytona 500, a decis să se despartă de Front Row Motorsports.

Veteranul CC a petrecut aproape 400 de curse în vârful boxei la nivelul Cupei. A lucrat cu Roush Fenway Racing, Richard Petty Motorsports și Richard Childress Racing înainte de a se alătura Front Row Motorsports în 2019.

Blickensderfer a câștigat prima sa cursă ca șef de echipaj din Cup Series, luând victoria la Daytona 500 din 2009 cu pilotul Matt Kenseth. El și Kenseth aveau să câștige chiar în weekendul următor la Auto Club Speedway. În 2011, a câștigat din nou la Daytona, de data aceasta cu David Ragan în cursa de 400 de mile mai târziu în sezon.

Aproape un deceniu complet după aceea, el avea să obțină a doua victorie în Daytona 500 din 2021 cu pilotul Michael McDowell.

O declarație publicată vineri de la FRM explică că Blickensderfer a părăsit organizația pentru a urmări alte opțiuni, proprietarul echipei Bob Jenkins spunând:

„Drew a ajutat să conducă echipa nr. 34 la noi culmi de când a venit la Front Row Motorsports, evidențiată prin câștigarea Daytona 500. Acum suntem în proces de a ne asigura următorul lider în organizația noastră pentru a continua fundația solidă care a fost construită. Acest proces a început și ne vom deplasa rapid. Îi dorim lui Drew tot ce este mai bun în următoarele eforturi.”

Nicio înlocuire nu a fost anunțată în acest moment.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss