More

  România vs Ungaria, duelul zilei în F1 Romanian Championship

   

  După cele șase dueluri internaționale câștigate, sim racerii români angrenați în F1 Romanian Championship au acceptat un duel cu sim racerii maghiari. Astfel, în această seară, duelul dintre piloții angrenați în F1 Romanian Championship și cei din F1 Hungary Liga se anunță a fi un spectacol de zile mari.

  Întrecerea va fi disputată pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps, unul din traseele omniprezente în calendarul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. Startul cursei este programat pentru ora 20.

  În premieră pentru F1 Romanian Championship, stream-ul cursei va fi pe canalul oficial de Twitch (https://www.twitch.tv/f1rochampionship), cât și pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/f1roc/).

  Conform înțelegerii dintre sim racerii români și sim racerii maghiari, cele douăzeci de locuri disponibile pe grila de start vor fi distribuite în mod egal. Astfel, 10 piloți români vor lua startul în cursa virtuală din Belgia, în timp ce, alți 10 piloți vor reprezenta Ungaria.

  Acest duel vine la doar câteva zile distanță după duelul dintre România și Grecia din Racing League Romania. Acel concurs amical a avut loc tot la Spa Francorchamps, iar sim racerii români au câștigat atât la clasa GT3, cât și la categoria GT4.

  Sursa: F1 Romanian Championship

  Photocredit: F1 Romanian Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.