More

  Latest Posts

  România vs Ungaria, duelul zilei în F1 Romanian Championship

   

  După cele șase dueluri internaționale câștigate, sim racerii români angrenați în F1 Romanian Championship au acceptat un duel cu sim racerii maghiari. Astfel, în această seară, duelul dintre piloții angrenați în F1 Romanian Championship și cei din F1 Hungary Liga se anunță a fi un spectacol de zile mari.

  Întrecerea va fi disputată pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps, unul din traseele omniprezente în calendarul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. Startul cursei este programat pentru ora 20.

  În premieră pentru F1 Romanian Championship, stream-ul cursei va fi pe canalul oficial de Twitch (https://www.twitch.tv/f1rochampionship), cât și pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/f1roc/).

  Conform înțelegerii dintre sim racerii români și sim racerii maghiari, cele douăzeci de locuri disponibile pe grila de start vor fi distribuite în mod egal. Astfel, 10 piloți români vor lua startul în cursa virtuală din Belgia, în timp ce, alți 10 piloți vor reprezenta Ungaria.

  Acest duel vine la doar câteva zile distanță după duelul dintre România și Grecia din Racing League Romania. Acel concurs amical a avut loc tot la Spa Francorchamps, iar sim racerii români au câștigat atât la clasa GT3, cât și la categoria GT4.

  Sursa: F1 Romanian Championship
  Photocredit: F1 Romanian Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  F1 Romanian Championship

  Latest Posts

  Don't Miss