GP24 Media

LATEST POSTS

România învinge Ungaria în duelul din F1 Romanian Championship

Vizualizări: 20224

După șase dueluri internaționale câștigate în mod consecutiv, sim racerii români angrenați în F1 Romanian Championship au avut un duel de zile mari aseară cu sim racerii maghiari din F1 Hungary Liga.

Conform înțelegerii, competiția s-a purtat pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps, unul dintre traseele omniprezente și în calendarul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. În premieră, fanii au putut viziona cursele pe stream-urile oficiale ale competiției, pe canalele de Twitch și Facebook.

România învinge Ungaria în duelul din F1 Romanian Championship

Totodată, având în vedere faptul că la start au fost 20 de sim raceri din cele două țări, locurile au fost împărțite, câte zece pentru fiecare. Astfel, zece piloți români au luat startul la cursa virtuală din Belgia, în timp ce, alți zece piloți au reprezentat Ungaria.

Cursa a fost una extrem de echilibrată, în care răstunările de situație au fost la ordinea zilei. Inițial, sim racerii maghiari păreau că au victoria la îndemână, dar, după ce s-a rulat cap la cap o bună perioadă din cursă, românii au reușit să întoarcă situația în ultimul moment.

În cele din urmă, victoria a revenit sim racerilor români, prin Milan, cel care a câștigat cursa. La general, piloții din F1 Romanian Championship au adunat 54 de puncte, suficiente cât să-și adjudece victoria în cele din urmă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

YouTube video

 

Sursa: F1 Romanian Championship
Photocredit: F1 Romanian Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES