More

  Latest Posts

  România învinge Ungaria în duelul din F1 Romanian Championship

  După șase dueluri internaționale câștigate în mod consecutiv, sim racerii români angrenați în F1 Romanian Championship au avut un duel de zile mari aseară cu sim racerii maghiari din F1 Hungary Liga.

  Conform înțelegerii, competiția s-a purtat pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps, unul dintre traseele omniprezente și în calendarul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. În premieră, fanii au putut viziona cursele pe stream-urile oficiale ale competiției, pe canalele de Twitch și Facebook.

  Totodată, având în vedere faptul că la start au fost 20 de sim raceri din cele două țări, locurile au fost împărțite, câte zece pentru fiecare. Astfel, zece piloți români au luat startul la cursa virtuală din Belgia, în timp ce, alți zece piloți au reprezentat Ungaria.

  Cursa a fost una extrem de echilibrată, în care răstunările de situație au fost la ordinea zilei. Inițial, sim racerii maghiari păreau că au victoria la îndemână, dar, după ce s-a rulat cap la cap o bună perioadă din cursă, românii au reușit să întoarcă situația în ultimul moment.

  În cele din urmă, victoria a revenit sim racerilor români, prin Milan, cel care a câștigat cursa. La general, piloții din F1 Romanian Championship au adunat 54 de puncte, suficiente cât să-și adjudece victoria în cele din urmă.

   

  Sursa: F1 Romanian Championship
  Photocredit: F1 Romanian Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  F1 Romanian Championship

  Latest Posts

  Don't Miss