More

  Latest Posts

  România învinge Ungaria în duelul din F1 Romanian Championship

  După șase dueluri internaționale câștigate în mod consecutiv, sim racerii români angrenați în F1 Romanian Championship au avut un duel de zile mari aseară cu sim racerii maghiari din F1 Hungary Liga.

  Conform înțelegerii, competiția s-a purtat pe legendarul circuit de la Spa-Francorchamps, unul dintre traseele omniprezente și în calendarul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. În premieră, fanii au putut viziona cursele pe stream-urile oficiale ale competiției, pe canalele de Twitch și Facebook.

  Totodată, având în vedere faptul că la start au fost 20 de sim raceri din cele două țări, locurile au fost împărțite, câte zece pentru fiecare. Astfel, zece piloți români au luat startul la cursa virtuală din Belgia, în timp ce, alți zece piloți au reprezentat Ungaria.

  Cursa a fost una extrem de echilibrată, în care răstunările de situație au fost la ordinea zilei. Inițial, sim racerii maghiari păreau că au victoria la îndemână, dar, după ce s-a rulat cap la cap o bună perioadă din cursă, românii au reușit să întoarcă situația în ultimul moment.

  În cele din urmă, victoria a revenit sim racerilor români, prin Milan, cel care a câștigat cursa. La general, piloții din F1 Romanian Championship au adunat 54 de puncte, suficiente cât să-și adjudece victoria în cele din urmă.

   

  Sursa: F1 Romanian Championship

  Photocredit: F1 Romanian Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss