GP24 Media

LATEST POSTS

Rene Rast a dominat runda de DTM alergată pe Nurburgring

Vizualizări: 13662

Pilotul Audi, Rene Rast, a reușit să câștige cele două curse din Campionatul German de Turisme desfășurate pe circuitul Nurburgring, varianta scurtă.

Alături de Rast pe podiumul cursei 1 au venit Bruno Spengler-BMW și Gary Paffett-Mercedes, iar în cursa a doua, Rast a fost insoțit pe treptele podiumului de Paul di Resta-Mercedes respectiv Marco Wittmann-BMW.

În clasamentul general, Paffett rămâne lider, Paul di Resta ocupă locul 2, iar Rene Rast închide podiumul la general.

Următoarea oprire a DTM-ului va fi în Austria, pe circuitul Red Bull Ring, în weekendul 22-23 septembrie.

Foto-Facebook-DTM

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES