More

  Latest Posts

  Renault îl susține pe campionul de Formula 3, Piastri, în primul său test de Formula 1

  Oscar Piastri, campionul actual al FIA la Formula 3, va participa la primul său test de Formula 1, în această lună, cu Renault, conducând un R.S.18 pe Circuitul Internațional din Bahrain. Colegii juniori de la Renault, Christian Lundgaard și Guanyu Zhou, care concurează în Formula 2, anul acesta, vor fi prezenți la test.

  Evenimentul de patru zile va începe în 29 octombrie, cu Lundgaard la volan înainte ca Piastri să conducă pe 30 octombrie. În ultimele două zile, pe 1 și 2 noiembrie, va participa pilotul de testare oficial de la Renault, Zhou.

  În timp ce Lundgaard și Zhou au participat amândoi la testele private de F1 cu Renault înainte, aceasta marchează prima ieșire a lui Piastri într-o mașină F1.

  „Este cert că sunt foarte încântat să conduc R.S.18 săptămâna viitoare în Bahrain”, a spus Piastri.

  „Evident, va fi primul meu test într-o mașină de Formula 1, așa că va fi cu siguranță un moment de prețuit și de reținut pentru foarte mult timp.”

  „Nu în fiecare zi ai ocazia să conduci o mașină F1, așa că sunt foarte recunoscător echipei pentru această oportunitate.”

  „Vor fi multe de învățat în ziua respectivă, cum ar fi să mă obișnuiesc cu puterea, forța de apăsare și frânare a mașinii și totul va fi o provocare, dar îmi place să abordez una nouă.”

  Mia Sharizman, directorul Renault Sport Academy, a subliniat că ziua lui Piastri va fi „despre a-l familiariza cu mașina”.

  Cu toate acestea, pentru Lundgaard și Zhou, care au deja experiență cu mașina din 2018, Sharizman a declarat că „zilele lor vor fi organizate ca un weekend de curse propriu-zis, cu antrenamente, calificări și simulări de cursă”.

  Testul va avea loc cu doar o lună înainte de runda finală F2 din Bahrain, în care vor concura Lundgaard și Zhou. Cu două runde rămase în Campionatul din 2020, Lundgaard și Zhou se află pe locul patru, respectiv pe locul opt în clasamentul piloților.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss