GP24 Media

LATEST POSTS

Renault îl susține pe campionul de Formula 3, Piastri, în primul său test de Formula 1

Vizualizări: 9648

Oscar Piastri, campionul actual al FIA la Formula 3, va participa la primul său test de Formula 1, în această lună, cu Renault, conducând un R.S.18 pe Circuitul Internațional din Bahrain. Colegii juniori de la Renault, Christian Lundgaard și Guanyu Zhou, care concurează în Formula 2, anul acesta, vor fi prezenți la test.

Evenimentul de patru zile va începe în 29 octombrie, cu Lundgaard la volan înainte ca Piastri să conducă pe 30 octombrie. În ultimele două zile, pe 1 și 2 noiembrie, va participa pilotul de testare oficial de la Renault, Zhou.

În timp ce Lundgaard și Zhou au participat amândoi la testele private de F1 cu Renault înainte, aceasta marchează prima ieșire a lui Piastri într-o mașină F1.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Este cert că sunt foarte încântat să conduc R.S.18 săptămâna viitoare în Bahrain”, a spus Piastri.

„Evident, va fi primul meu test într-o mașină de Formula 1, așa că va fi cu siguranță un moment de prețuit și de reținut pentru foarte mult timp.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu în fiecare zi ai ocazia să conduci o mașină F1, așa că sunt foarte recunoscător echipei pentru această oportunitate.”

„Vor fi multe de învățat în ziua respectivă, cum ar fi să mă obișnuiesc cu puterea, forța de apăsare și frânare a mașinii și totul va fi o provocare, dar îmi place să abordez una nouă.”

Mia Sharizman, directorul Renault Sport Academy, a subliniat că ziua lui Piastri va fi „despre a-l familiariza cu mașina”.

Cu toate acestea, pentru Lundgaard și Zhou, care au deja experiență cu mașina din 2018, Sharizman a declarat că „zilele lor vor fi organizate ca un weekend de curse propriu-zis, cu antrenamente, calificări și simulări de cursă”.

Testul va avea loc cu doar o lună înainte de runda finală F2 din Bahrain, în care vor concura Lundgaard și Zhou. Cu două runde rămase în Campionatul din 2020, Lundgaard și Zhou se află pe locul patru, respectiv pe locul opt în clasamentul piloților.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES