GP24 Media

LATEST POSTS

Oscar Piastri obține prima victorie în Formula 2 în a doua cursă sprint din Bahrain

Vizualizări: 25831

Cea de-a cursă sprint a weekendului din Bahrain a fost la fel de spectaculoasă precum. Dacă Liam Lawson a fost victorios în prima întrecere din weekend, Oscar Piastri, un alt debutant și-a obținut prima victorie din carieră în Formula 2.

Cursa în sine a fost un duel foarte strâns între Piastri și Guanyu Zhou. Zhou a condus în marea majoritate a cursei, dar, după un duel electrizant, Piastri a reușit să treacă în ultimul tur de pilotul chinez. Pentru a îndulci și mai mult bucuria celor de la Alpine, Christian Lungaard a obținut și el un loc pe podium.

Prin urmare, podiumul de premiere din cursa a doua de sprint a fost o afacere eminamentă a academiei Alpine. Jehan Daruvala a fost cel mai rapid junior Red Bull în cea de-a doua cursă sprint. Pilotul indian a încheiat pe un excelent loc patru și a continuat forma excelentă ilustrată în prima cursă.

Top cinciul cursei sprint din Bahrain a fost completat de Richard Verschoor. Olandezul a făcut uitată performanța modestă din prima cursă de sâmbătă. Theo Pourchaire, David Beckmann și Marino Sato au fost ceilalți piloți care și-au adjudecat puncte în cea de-a doua întrecere din Bahrain.

După victoria din cea de-a doua cursă sprint, Oscar Piastri a preluat conducerea în clasamentul general. Acțiunea din Bahrain va continua azi cu cursa principală.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: FIA Formula 2
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES