More

  Latest Posts

  Oscar Piastri obține prima victorie în Formula 2 în a doua cursă sprint din Bahrain

  Cea de-a cursă sprint a weekendului din Bahrain a fost la fel de spectaculoasă precum. Dacă Liam Lawson a fost victorios în prima întrecere din weekend, Oscar Piastri, un alt debutant și-a obținut prima victorie din carieră în Formula 2.

  Cursa în sine a fost un duel foarte strâns între Piastri și Guanyu Zhou. Zhou a condus în marea majoritate a cursei, dar, după un duel electrizant, Piastri a reușit să treacă în ultimul tur de pilotul chinez. Pentru a îndulci și mai mult bucuria celor de la Alpine, Christian Lungaard a obținut și el un loc pe podium.

  Prin urmare, podiumul de premiere din cursa a doua de sprint a fost o afacere eminamentă a academiei Alpine. Jehan Daruvala a fost cel mai rapid junior Red Bull în cea de-a doua cursă sprint. Pilotul indian a încheiat pe un excelent loc patru și a continuat forma excelentă ilustrată în prima cursă.

  Top cinciul cursei sprint din Bahrain a fost completat de Richard Verschoor. Olandezul a făcut uitată performanța modestă din prima cursă de sâmbătă. Theo Pourchaire, David Beckmann și Marino Sato au fost ceilalți piloți care și-au adjudecat puncte în cea de-a doua întrecere din Bahrain.

  După victoria din cea de-a doua cursă sprint, Oscar Piastri a preluat conducerea în clasamentul general. Acțiunea din Bahrain va continua azi cu cursa principală.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: FIA Formula 2


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss