Latest Posts

Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul la Formula E

Vizualizări: 14023

Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul echipei Formula E

Nissan a cumpărat o participație la E.Dams înainte de debutul producătorului în campionatul de Formula E în decembrie.

Cele două companii au lucrat deja în parteneriat, înainte ca mutarea japonezilor să se transforme în seria de curse all-electric, care va prezenta noul segment de performanță al Nissan Intelligent Mobility.

E.Dams a fost anterior asociat cu Renault, cele două companii câștigând campionatul constructorilor în primele trei sezoane ale Formulei E. Partenerul alianței Renault, Nissan, va încerca să continue succesul echipei în serie.

“Pentru prima experiență de Formula E a Nissan-ului, este logic să îți asumi partenerul cu E.Dams și să beneficiezi de experiența organizației în câștigarea curselor și campionatelor”, a declarat Roel de Vries, vicepreședinte corporativ al Nissan și șeful global al strategiei de marketing și branding.

Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul la Formula E

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Nivelul de concurență în Formula E va deveni și mai intens pentru sezonul cinci, cu un design complet nou de mașini și cu unele sisteme de propulsie la fel pentru toate echipele. Ca parte a angajamentului nostru față de parteneriatul nostru, Nissan a cumpărat acum un pachet de proprietate în cadrul organizației și suntem încântați să colaborăm cu [principalul echipei] Jean-Paul [Driot] și echipa sa “.

“Cu noul nostru partener Nissan, așteptăm cu nerăbdare noile provocări viitoare”, a adăugat Driot. “Suntem foarte mândri de istoria noastră în Formula E și așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noi pagini în cărțile de istorie ale seriei împreună cu noul nostru partener și noua mașină”.

Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul la Formula E

Photocredit: Nissan Europe

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss