More

  Latest Posts

  Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul la Formula E

  Nissan achiziționează pachetul de acțiuni în echipa E.Dams, partenerul echipei Formula E

  Nissan a cumpărat o participație la E.Dams înainte de debutul producătorului în campionatul de Formula E în decembrie.

  Cele două companii au lucrat deja în parteneriat, înainte ca mutarea japonezilor să se transforme în seria de curse all-electric, care va prezenta noul segment de performanță al Nissan Intelligent Mobility.

  E.Dams a fost anterior asociat cu Renault, cele două companii câștigând campionatul constructorilor în primele trei sezoane ale Formulei E. Partenerul alianței Renault, Nissan, va încerca să continue succesul echipei în serie.

  „Pentru prima experiență de Formula E a Nissan-ului, este logic să îți asumi partenerul cu E.Dams și să beneficiezi de experiența organizației în câștigarea curselor și campionatelor”, a declarat Roel de Vries, vicepreședinte corporativ al Nissan și șeful global al strategiei de marketing și branding.

  Nissan

  „Nivelul de concurență în Formula E va deveni și mai intens pentru sezonul cinci, cu un design complet nou de mașini și cu unele sisteme de propulsie la fel pentru toate echipele. Ca parte a angajamentului nostru față de parteneriatul nostru, Nissan a cumpărat acum un pachet de proprietate în cadrul organizației și suntem încântați să colaborăm cu [principalul echipei] Jean-Paul [Driot] și echipa sa „.

  „Cu noul nostru partener Nissan, așteptăm cu nerăbdare noile provocări viitoare”, a adăugat Driot. „Suntem foarte mândri de istoria noastră în Formula E și așteptăm cu nerăbdare să adăugăm noi pagini în cărțile de istorie ale seriei împreună cu noul nostru partener și noua mașină”.

  Nissan FE Test

  Photocredit: Nissan Europe


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss