Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Nick Cassidy obține primul pole position din carieră la Roma

  După ce a dominat cea de-a treia sesiune de antrenamente liber, Nick Cassidy a obținut primul pole position din carieră în cea de-a doua sesiune de calificări de la Roma.

  Cea de-a doua sesiune de calificări de la Roma a continuat demersul bun de dimineață al lui Nick Cassidy. Forma excelentă a australianul a fost concretizată cu primul pole position din carieră pentru pilotul australian. Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul în 1:52.011.

  Alături de el, în prima linie a grilei de start va lua loc Norman Nato. Francezul a fost cu trei zecimi mai lent în superpole. Pascal Wehrlein și Stoffel Vandoorne vor pleca în cursa de azi din linia a doua a grilei de start, în timp ce, ultimii doi clasați din superpole și implicit ocupanții celei de-a treia linii a grilei de start vor fi Maximilian Gunther și Alexander Sims.

  Proaspăt revenit după accidentarea horror din Arabia Saudită, Edoardo Mortara a obținut un excelent loc șapte în calificările de azi. În spatele său, topul primilor zece clasați a fost completat de Oliver Rowland, Nico Muller și Sebastien Buemi. Printre primii 15 clasați în sesiunea de calificări, i-am mai regăsit, în ordine, pe Sam Bird, Mitch Evans, Lucas di Grassi, Tom Blomqvist și Antonio Felix da Costa.

  Alex Lynn și Oliver Turvey au sosit pe 16 și 17, în timp ce, Nyck de Vries a fost marea dezamăgire a calificărilor de astăzi. Cel de-al doilea pilot Mercedes EQ Formula E a încheiat abia pe locul 18 și va pleca abia din linia a noua. Robin Frijns și Rene Rast au completat topul primilor douăzeci, în timp ce, învingătorul de ieri, Jean Eric Vergne a reușit doar al 21-lea timp în calificările de azi. Andre Lotterer, Sergio Sette Camara și Jake Dennis nu au reușit timpi cronometrați în calificări.

  Acțiunea de la Roma va continua astăzi cu cursa programată să înceapă la ora 14.

  Mai multe știri despre Formula E găsiți AICI!

  Sursa: FIA Formula E

  Photocredit: FIA Formula E  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss