Latest Posts

Nick Cassidy obține primul pole position din carieră la Roma

Vizualizări: 10848

După ce a dominat cea de-a treia sesiune de antrenamente liber, Nick Cassidy a obținut primul pole position din carieră în cea de-a doua sesiune de calificări de la Roma.

Cea de-a doua sesiune de calificări de la Roma a continuat demersul bun de dimineață al lui Nick Cassidy. Forma excelentă a australianul a fost concretizată cu primul pole position din carieră pentru pilotul australian. Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul în 1:52.011.

Alături de el, în prima linie a grilei de start va lua loc Norman Nato. Francezul a fost cu trei zecimi mai lent în superpole. Pascal Wehrlein și Stoffel Vandoorne vor pleca în cursa de azi din linia a doua a grilei de start, în timp ce, ultimii doi clasați din superpole și implicit ocupanții celei de-a treia linii a grilei de start vor fi Maximilian Gunther și Alexander Sims.

Proaspăt revenit după accidentarea horror din Arabia Saudită, Edoardo Mortara a obținut un excelent loc șapte în calificările de azi. În spatele său, topul primilor zece clasați a fost completat de Oliver Rowland, Nico Muller și Sebastien Buemi. Printre primii 15 clasați în sesiunea de calificări, i-am mai regăsit, în ordine, pe Sam Bird, Mitch Evans, Lucas di Grassi, Tom Blomqvist și Antonio Felix da Costa.

Alex Lynn și Oliver Turvey au sosit pe 16 și 17, în timp ce, Nyck de Vries a fost marea dezamăgire a calificărilor de astăzi. Cel de-al doilea pilot Mercedes EQ Formula E a încheiat abia pe locul 18 și va pleca abia din linia a noua. Robin Frijns și Rene Rast au completat topul primilor douăzeci, în timp ce, învingătorul de ieri, Jean Eric Vergne a reușit doar al 21-lea timp în calificările de azi. Andre Lotterer, Sergio Sette Camara și Jake Dennis nu au reușit timpi cronometrați în calificări.

Acțiunea de la Roma va continua astăzi cu cursa programată să înceapă la ora 14.

Mai multe știri despre Formula E găsiți AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: FIA Formula E
Photocredit: FIA Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FIA Formula E

Latest Posts

Don't Miss