GP24 Media

LATEST POSTS

Nick Cassidy încheie în frunte în FP3 la Roma

Nick Cassidy
Vizualizări: 14347

Nick Cassidy a încheiat în frunte în cel de-al treilea antrenament liber la Roma. Pilotul australian a dominat sesiunea a treia de antrenamente din capitala Italiei.

Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul într-un foarte bun 1:40.107. Singurul care a reușit să țină aproape de ritmul impus de Cassidy a fost Maximilian Gunther. Germanul de la BMW Andretti Motorsport a sosit la doar 0.049 în urma referinței semnate de rivalul său.

Podiumul sesiunii a fost completat de Stoffel Vandoorne. Belgianul a sosit la peste o jumătate de secundă în urma lui Cassidy. Top cinciul antrenamentului din această dimineață a fost completat de Sergio Sette Camara și Oliver Rowland. Jake Dennis, Jean Eric Vergne, Sebastien Buemi, Edoardo Mortara și Andre Lotterer au fost ceilalți piloți clasați printre primii zece.

Nico Muller a ratat la mustață o clasare în top zece și a fost nevoit să se mulțumească cu locul 11. În spatele pilotului elvețian, Robin Frijns, Alex Lynn, Pascal Wehrlein și Sam Bird au completat topul primilor 15 clasați în FP3. Lucas di Grassi, Antonio Felix da Costa, Nyck de Vries, Norman Nato și Rene Rast s-au clasat și ei printre primii douăzeci. Ultimii clasați au fost Alexander Sims, Mitch Evans, Tom Blomqvist și Oliver Turvey.

Acțiunea din Roma va continua în această dimineață cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pentru grila de start a cursei din această după-amiază.

Mai multe știri din Formula E găsiți AICI!

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: FIA Formula E
Photocredit: FIA Formula E
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES