Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Nick Cassidy încheie în frunte în FP3 la Roma

  Nick Cassidy a încheiat în frunte în cel de-al treilea antrenament liber la Roma. Pilotul australian a dominat sesiunea a treia de antrenamente din capitala Italiei.

  Pilotul echipei Envision Virgin Racing a oprit cronometrul într-un foarte bun 1:40.107. Singurul care a reușit să țină aproape de ritmul impus de Cassidy a fost Maximilian Gunther. Germanul de la BMW Andretti Motorsport a sosit la doar 0.049 în urma referinței semnate de rivalul său.

  Podiumul sesiunii a fost completat de Stoffel Vandoorne. Belgianul a sosit la peste o jumătate de secundă în urma lui Cassidy. Top cinciul antrenamentului din această dimineață a fost completat de Sergio Sette Camara și Oliver Rowland. Jake Dennis, Jean Eric Vergne, Sebastien Buemi, Edoardo Mortara și Andre Lotterer au fost ceilalți piloți clasați printre primii zece.

  Nico Muller a ratat la mustață o clasare în top zece și a fost nevoit să se mulțumească cu locul 11. În spatele pilotului elvețian, Robin Frijns, Alex Lynn, Pascal Wehrlein și Sam Bird au completat topul primilor 15 clasați în FP3. Lucas di Grassi, Antonio Felix da Costa, Nyck de Vries, Norman Nato și Rene Rast s-au clasat și ei printre primii douăzeci. Ultimii clasați au fost Alexander Sims, Mitch Evans, Tom Blomqvist și Oliver Turvey.

  Acțiunea din Roma va continua în această dimineață cu sesiunea de calificări care va determina ordinea pentru grila de start a cursei din această după-amiază.

  Mai multe știri din Formula E găsiți AICI!

   

  Sursa: FIA Formula E

  Photocredit: FIA Formula E  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss