More

  Latest Posts

  NASCAR suspendă un pilot şi penalizează o echipă Xfinity

  NASCAR a emis luni două sancțiuni mari – suspendarea unui pilot din seria Xfinity și lovirea unei alte echipe Xfinity cu o penalizare pentru încălcarea politicii de testare.

  Caesar Bacarella, care a condus cu jumătate de normă în Xfinity Series în acest sezon, a fost suspendat luni de NASCAR pentru o încălcare a politicii privind abuzul de substanțe.

  Într-o declarație a echipei actuale, Alpha Prime Racing, coproprietarul echipei Tommy Joe Martins a spus că Bacarella, în vârstă de 45 de ani, a luat fără să știe un supliment care figura pe lista de substanțe interzise a NASCAR.

  „El a respectat pe deplin NASCAR, deja înscris în programul Road to Recovery și ne așteptăm pe deplin să se pregătească pentru Alpha Prime Racing la Daytona în februarie”, a spus Martins.

  caesar bacarella dgm racing ch 1

  Tot luni, Mike Harmon a fost lovit cu o penalizare masivă a echipei lui, deoarece a postat fotografii săptămâna trecută cu el conducând Chevroletul numărul 74 pe pista de pe Rockingham (NC) Speedway, care găzduia evenimente NASCAR.

  Lui Harmon i-au fost luate 75 de puncte de pilot și proprietar până în sezonul 2022 pentru echipa nr. 74, iar șeful său de echipaj, Ryan Bell, a fost amendat cu 50.000 de dolari și suspendat pentru primele șase curse ale sezonului 2022.

  Harmon a declarat pentru KickintheTires.net că a participat la evenimentul din 13 noiembrie „Motorfest at Thunder Valley” de pe pistă, care a permis mașinilor de epocă și actuale să facă tururi de expoziție în jurul autostrăzii istorice.

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss