Latest Posts

NASCAR suspendă un pilot şi penalizează o echipă Xfinity

Vizualizări: 19859

NASCAR a emis luni două sancțiuni mari – suspendarea unui pilot din seria Xfinity și lovirea unei alte echipe Xfinity cu o penalizare pentru încălcarea politicii de testare.

Caesar Bacarella, care a condus cu jumătate de normă în Xfinity Series în acest sezon, a fost suspendat luni de NASCAR pentru o încălcare a politicii privind abuzul de substanțe.

Într-o declarație a echipei actuale, Alpha Prime Racing, coproprietarul echipei Tommy Joe Martins a spus că Bacarella, în vârstă de 45 de ani, a luat fără să știe un supliment care figura pe lista de substanțe interzise a NASCAR.

„El a respectat pe deplin NASCAR, deja înscris în programul Road to Recovery și ne așteptăm pe deplin să se pregătească pentru Alpha Prime Racing la Daytona în februarie”, a spus Martins.

NASCAR suspendă un pilot şi penalizează o echipă Xfinity

Tot luni, Mike Harmon a fost lovit cu o penalizare masivă a echipei lui, deoarece a postat fotografii săptămâna trecută cu el conducând Chevroletul numărul 74 pe pista de pe Rockingham (NC) Speedway, care găzduia evenimente NASCAR.

Lui Harmon i-au fost luate 75 de puncte de pilot și proprietar până în sezonul 2022 pentru echipa nr. 74, iar șeful său de echipaj, Ryan Bell, a fost amendat cu 50.000 de dolari și suspendat pentru primele șase curse ale sezonului 2022.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Harmon a declarat pentru KickintheTires.net că a participat la evenimentul din 13 noiembrie „Motorfest at Thunder Valley” de pe pistă, care a permis mașinilor de epocă și actuale să facă tururi de expoziție în jurul autostrăzii istorice.

Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss