More

  Latest Posts

  NASCAR lansează pachetul de reguli pentru 2021

  Pachetul de reguli pentru seria NASCAR Cup 2021 a fost lansat, acesta va conține atât pachetele cu low-downforce, cât și pachetul de high-downforce. Atât Darlington, cât și Nashville vor utiliza pachetul de 750 CP, cu low-downforce, spre deosebire de pachetul de 500 CP, cu highdown-force, pe care orice oval cu o lungime mai mare de 1,1 mile, l-a rulat anul acesta.

  2021 va fi ultimul an pentru Gen-6 înainte că mașina „Next-Gen” să intre pe pistă anul următor. Pachetul low-downforce va include, de asemenea, următoarele modificări:

  Spoiler-spate mai mic, care ajunge de la o înălțime de 8 inci la 2,75 inci.

  Dispozitivul de separare frontal măsoară un sfert dintr-un inci (scăzut de la 2 inci), cu aripi de aproximativ 2 inci (redus de la 10,5 inci).

  Modificări ale panoului radiatorului, îndepărtându-i gardul vertical pentru a reduce forța de apăsare.

  „Revizuim în mod constant pachetele de cursă pentru a încerca să organizăm cele mai bune etape posibile pentru fanii noștri”, a declarat John Probst, vicepreședintele senior al inovației și dezvoltării din NASCAR.

  „Când am introdus pachetul scurt de traseu / cursă rutieră în acest sezon, Darlington nu făcea parte din acesta datorită dimensiunii sale unice. Am evaluat datele din ambele pachete, precum și feedback-ul de la piloți, echipe și OEM și am considerat că pachetul de 750 CP / low-downforce se potrivește cel mai bine.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss