GP24 Media

LATEST POSTS

NASCAR lansează pachetul de reguli pentru 2021

Vizualizări: 10177

Pachetul de reguli pentru seria NASCAR Cup 2021 a fost lansat, acesta va conține atât pachetele cu low-downforce, cât și pachetul de high-downforce. Atât Darlington, cât și Nashville vor utiliza pachetul de 750 CP, cu low-downforce, spre deosebire de pachetul de 500 CP, cu highdown-force, pe care orice oval cu o lungime mai mare de 1,1 mile, l-a rulat anul acesta.

2021 va fi ultimul an pentru Gen-6 înainte că mașina „Next-Gen” să intre pe pistă anul următor. Pachetul low-downforce va include, de asemenea, următoarele modificări:

Spoiler-spate mai mic, care ajunge de la o înălțime de 8 inci la 2,75 inci.

Dispozitivul de separare frontal măsoară un sfert dintr-un inci (scăzut de la 2 inci), cu aripi de aproximativ 2 inci (redus de la 10,5 inci).

Modificări ale panoului radiatorului, îndepărtându-i gardul vertical pentru a reduce forța de apăsare.

„Revizuim în mod constant pachetele de cursă pentru a încerca să organizăm cele mai bune etape posibile pentru fanii noștri”, a declarat John Probst, vicepreședintele senior al inovației și dezvoltării din NASCAR.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Când am introdus pachetul scurt de traseu / cursă rutieră în acest sezon, Darlington nu făcea parte din acesta datorită dimensiunii sale unice. Am evaluat datele din ambele pachete, precum și feedback-ul de la piloți, echipe și OEM și am considerat că pachetul de 750 CP / low-downforce se potrivește cel mai bine.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES