More

  Latest Posts

  NASCAR confirmă un pachet cu putere mare şi forță aerodinamică scăzută

  NASCAR s-a hotărât asupra unui pachet cu mai mulţi cai-putere şi aport aerodinamic mai mic pentru cursele pe pistele intermediare de sezonul viitor.

  Pachetul aero de 550 CP cu un spoiler de 8 inchi a fost casat după ce testele de extrasezon de la Charlotte Motor Speedway au arătat că mașinile sunt prea instabile la viteze mai mici.

  Această modificare va duce la viteze mai mari, mai mult timp de oprire a accelerației și o uzură crescută a anvelopelor.

  Mașina Next Gen va avea acum aceeași înălțime a spoilerului și aceeași putere pentru piste scurte, rutiere și piste intermediare. Pachetul pentru superspeedways și nou reconfigurata Atlanta Motor Speedway va fi stabilit în urma testelor din ianuarie.

  „După ore întregi în tunelul de vânt și teste pe pistă, precum și feedback din partea piloţilor și a industriei mai mari, NASCAR va trece la o putere mai mare şi o forță aerodinamică mai mică pentru fiecare dintre evenimentele sale din seria NASCAR non-superspeedway”, a declarat vicepreședintele executiv NASCAR, Steve O’Donnell.

  „Configurația cu motor de 670 CP și spoiler de 4 inchi va duce la o concurență puternică și intensă și va pune cursa în mâinile celor mai buni piloți din lume. Acesta a fost obiectivul pe care l-am stabilit pentru industrie pe măsură ce am dezvoltat mașina următoarei generații. Suntem încrezători în direcția în care ne îndreptăm și așteptăm cu nerăbdare cursele din 2022 și dincolo.”

  Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

   

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss