GP24 Media

LATEST POSTS

NASCAR confirmă un pachet cu putere mare şi forță aerodinamică scăzută

NASCAR
Vizualizări: 13614

NASCAR s-a hotărât asupra unui pachet cu mai mulţi cai-putere şi aport aerodinamic mai mic pentru cursele pe pistele intermediare de sezonul viitor.

Pachetul aero de 550 CP cu un spoiler de 8 inchi a fost casat după ce testele de extrasezon de la Charlotte Motor Speedway au arătat că mașinile sunt prea instabile la viteze mai mici.

Această modificare va duce la viteze mai mari, mai mult timp de oprire a accelerației și o uzură crescută a anvelopelor.

Mașina Next Gen va avea acum aceeași înălțime a spoilerului și aceeași putere pentru piste scurte, rutiere și piste intermediare. Pachetul pentru superspeedways și nou reconfigurata Atlanta Motor Speedway va fi stabilit în urma testelor din ianuarie.

„După ore întregi în tunelul de vânt și teste pe pistă, precum și feedback din partea piloţilor și a industriei mai mari, NASCAR va trece la o putere mai mare şi o forță aerodinamică mai mică pentru fiecare dintre evenimentele sale din seria NASCAR non-superspeedway”, a declarat vicepreședintele executiv NASCAR, Steve O’Donnell.

„Configurația cu motor de 670 CP și spoiler de 4 inchi va duce la o concurență puternică și intensă și va pune cursa în mâinile celor mai buni piloți din lume. Acesta a fost obiectivul pe care l-am stabilit pentru industrie pe măsură ce am dezvoltat mașina următoarei generații. Suntem încrezători în direcția în care ne îndreptăm și așteptăm cu nerăbdare cursele din 2022 și dincolo.”

Mai multe ştiri despre Cupa NASCAR găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES