GP24 Media

LATEST POSTS

Mulțumim că ați fost alături de noi și în 2020

Vizualizări: 9705

Echipa GP24.ro dorește să le mulțumească tuturor cititorilor, tuturor celor care inițiază adevărate dezbateri sub articolele noastre. Poate că noi scriem, însă voi dați viață site-ului. Am format în timp o comunitate frumoasă, cu iubitorii motorsportului, iar noi vă apreciem enorm pentru asta.

În același timp, dorim să le mulțumim tuturor administratorilor de grupuri de pe rețelele sociale, pentru că ne distribuiți mereu articolele și pentru că ne împărtășiți pasiunea. Noi scriem și pentru voi, scriem pentru fiecare persoană care respiră motorsport 24 din 24. (Romanian Car and Motorsport Fans, Formula1 România, Formula 1 România, Motorsport, 4tunning, Formula 1 Fans România, XmotorSports, Gow-Motorcycles, F1 România, Gentlemen On Wheels, GP24 Știri F1 & Motorsports).

De asemenea, le mulțumim partenerilor pentru că ne-au stat aproape și în acest an dificil. Noi ca de fiecare dată am continuat să le aducem oamenilor informația mai aproape, iar asta nu ar fi fost posibil fără voi: ACS, ACS Daniela Zaharie, ACS Klausenburg Retro Racing, ACS Krepelka Motorsport, ACS OLD Motorsport, ACS Pro Timis, ACS Raideri Târgu Jiu, ACS Auto Speed Team Mangalia, ACS Vlad Neaga Motorsport, Alpha Oils, ART Racing Services Ltd, Automobil Club Roman, Bulzesti Hillclimb, Campionatul Județean de Autoslalom Timiș, Campionatul National Woman Rally, Digital Manohar, Fanrally.ro, FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv), FRM (Federația Română de Motociclism), Marian Avram Photography, Mircea Samuil , MRT Motorsport, Nankang Motorsport, Patricia Sirbu, Romanian Endurance Series, Sport Masters Year 2012, SysAdmin Services, Willy Motorsport, XmotorSports

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În final, vă dorim un an nou frumos, în care să fiți cu toții sănătoși, să aveți parte de reușite pe toate planurile, să fiți fericiți și să ne revedem cu bine, să discutăm în continuare despre pasiunea care ne leagă.

LA MULȚI ANI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă
Photocredit: GP24 Editor - Alexandra Munteanu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES