Latest Posts

Motorul M-Sport va deveni standardul TOCA în BTCC timp de 5 ani.

Vizualizări: 11251

M-Sport a primit un contract de cinci ani pentru furnizarea următorului motor pentru Campionatul Britanic de Turisme (BTCC) din 2022. Organizatorul ale BTCC, TOCA a adjudecat companiei din Marea Britanie contractul bazat pe o prezentare de 10 pagini, urmată de întrebări adresate directorului general Malcolm Wilson și șefului de dezvoltare a motorului Nigel Arnfield.

Începând cu 2011, TOCA a asigurat un motor pentru echipele care nu doresc să își desfășoare propriul program de dezvoltare. În 2020, 55% din grila utilizează motoare TOCA. M-Sport, care are sediul în nord-vestul Angliei, va supraveghea proiectarea, dezvoltarea și furnizarea motorului TOCA. Va colabora cu Cosworth, care produce sistemul hibrid BTCC, care este programat să fie introdus de asemenea în 2022.

Motoarele vor fi disponibile pentru cumpărare sau pentru închiriere, inclusiv servicii, reconstrucții și întreținere, M-Sport oferind inginer și asistență tehnică la întâlnirile de cursă și zilele de testare.

Alan Gow, directorul executiv al BTCC, a declarat: „Oportunitatea de a furniza motorul TOCA din 2022 a atras un interes deosebit de la un calibru extrem de ridicat de ofertanți, deci este o dovadă a profesionalismului și expertizei lui M-Sport, care a reușit să depășească un proces atât de competitiv și complet.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss