More

  Latest Posts

  Motorul M-Sport va deveni standardul TOCA în BTCC timp de 5 ani.

  M-Sport a primit un contract de cinci ani pentru furnizarea următorului motor pentru Campionatul Britanic de Turisme (BTCC) din 2022. Organizatorul ale BTCC, TOCA a adjudecat companiei din Marea Britanie contractul bazat pe o prezentare de 10 pagini, urmată de întrebări adresate directorului general Malcolm Wilson și șefului de dezvoltare a motorului Nigel Arnfield.

  Începând cu 2011, TOCA a asigurat un motor pentru echipele care nu doresc să își desfășoare propriul program de dezvoltare. În 2020, 55% din grila utilizează motoare TOCA. M-Sport, care are sediul în nord-vestul Angliei, va supraveghea proiectarea, dezvoltarea și furnizarea motorului TOCA. Va colabora cu Cosworth, care produce sistemul hibrid BTCC, care este programat să fie introdus de asemenea în 2022.

  Motoarele vor fi disponibile pentru cumpărare sau pentru închiriere, inclusiv servicii, reconstrucții și întreținere, M-Sport oferind inginer și asistență tehnică la întâlnirile de cursă și zilele de testare.

  Alan Gow, directorul executiv al BTCC, a declarat: „Oportunitatea de a furniza motorul TOCA din 2022 a atras un interes deosebit de la un calibru extrem de ridicat de ofertanți, deci este o dovadă a profesionalismului și expertizei lui M-Sport, care a reușit să depășească un proces atât de competitiv și complet.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss