Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

  Weekendul ce tocmai a trecut ne-a oferit foarte multă acțiune în zona campionatelor digitale, astfel vom împărți această serie în două părți.

  Formula 1 

  Runda a patra din F1 Virtual Grand Prix s-a desfășurat pe circuitul Interlagos din Brazilia. Cursa a fost câștigată de Alex Albon-Red Bull Racing, el oferind împreună cu Charles Leclerc-Ferrari un duel spectaculos pentru victorie. Leclerc a fost penalizat și cade pe 3, între ei infiltrându-se George Russell-Williams.

  MotoGP

  Duminică a avut loc primul GP virtual al competiției, aici venind și Moto2 respectiv Moto3. Maverick Vinales-Yamaha se impune la Jerez. Alex Marquez-Honda și Francesco Bagnaia-Ducati prind locurile 2 și 3. Lorenzo Baldassarri câștigă la Moto2, iar Gabriel Rodrigo este învingător la Moto3.

  Formula E

  Etapa a doua din campionatul virtual s-a desfășurat pe un circuit fictiv din jocul Rfactor 2. Din nou, neamțul Maximilian Gunther-BMW câștigă. Robin Frijns-Envision Racing și Nico Muller-Geox Dragon Racing completează podiumul.

  Indycar

  Ultima etapă din Indycar Challenge l-a avut învingător pe Scott Mclaughlin pe ovalul de la Indianapolis. Conor Daly și Santino Ferucci sunt ocupanții podiumului. Dar controversa etapei a fost creata de Simon Pagenaud, francezul scotandu-l intenționat din cursă pe Lando Norris.

  Formula 2

  Și seria suport din F1, Formula 2 și-a lansat un campionat digital. Prima etapă s-a ținut la Bahrain. În cursa de sprint, Arthur Leclerc învinge. Louis Deletraz vine pe 2, iar Norman Nato este al treilea. Leclerc repetă succesul și în cursa principală cu Oliver Rowland pe 2 și Liam Lawson pe 3.

  Mâine revenim cu partea a doua!

   

  Foto-Facebook-Red Bull Racing, MotoGP the Official Videogame, Press.bmwgroup.com, Indycar.com , Fiaformula2.com  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss