GP24 Media

LATEST POSTS

Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

Vizualizări: 17946

Weekendul ce tocmai a trecut ne-a oferit foarte multă acțiune în zona campionatelor digitale, astfel vom împărți această serie în două părți.

Formula 1 

Runda a patra din F1 Virtual Grand Prix s-a desfășurat pe circuitul Interlagos din Brazilia. Cursa a fost câștigată de Alex Albon-Red Bull Racing, el oferind împreună cu Charles Leclerc-Ferrari un duel spectaculos pentru victorie. Leclerc a fost penalizat și cade pe 3, între ei infiltrându-se George Russell-Williams.

MotoGP

Duminică a avut loc primul GP virtual al competiției, aici venind și Moto2 respectiv Moto3. Maverick Vinales-Yamaha se impune la Jerez. Alex Marquez-Honda și Francesco Bagnaia-Ducati prind locurile 2 și 3. Lorenzo Baldassarri câștigă la Moto2, iar Gabriel Rodrigo este învingător la Moto3.

Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Formula E

Etapa a doua din campionatul virtual s-a desfășurat pe un circuit fictiv din jocul Rfactor 2. Din nou, neamțul Maximilian Gunther-BMW câștigă. Robin Frijns-Envision Racing și Nico Muller-Geox Dragon Racing completează podiumul.

Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

Indycar

Ultima etapă din Indycar Challenge l-a avut învingător pe Scott Mclaughlin pe ovalul de la Indianapolis. Conor Daly și Santino Ferucci sunt ocupanții podiumului. Dar controversa etapei a fost creata de Simon Pagenaud, francezul scotandu-l intenționat din cursă pe Lando Norris.

Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

Formula 2

Și seria suport din F1, Formula 2 și-a lansat un campionat digital. Prima etapă s-a ținut la Bahrain. În cursa de sprint, Arthur Leclerc învinge. Louis Deletraz vine pe 2, iar Norman Nato este al treilea. Leclerc repetă succesul și în cursa principală cu Oliver Rowland pe 2 și Liam Lawson pe 3.

Motorsport Digital(Partea 1)-F1, MotoGP, Indycar, Formula E

Mâine revenim cu partea a doua!

 

Foto-Facebook-Red Bull Racing, MotoGP the Official Videogame, Press.bmwgroup.com, Indycar.com , Fiaformula2.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES